Overige

Tegenwind – Prof. dr. Lieven Annemans roept op tot rationeel pandemiebeleid

In deze nieuwe serie van Tegenwind blikt welzijnseconoom prof. dr. Lieven Annemans kritisch terug op de afgelopen jaren. Wat ging er mis in het coronabeleid en wat moet er anders in de toekomst?

In een meeslepend gesprek met journalist Alain Grootaers licht Annemans de open brief toe die hij stuurde aan beleidsmakers namens Terra Futura, een burgerplatform dat als verbindende schakel dient tussen de diverse coronakritische organisaties in België.

Hij blikt terug op het falende beleid. Waarom werd er geen kosten-batenanalyse van de lockdowns gemaakt? Was men eerlijk en transparant in de communicatie over de vaccins? Waarom werden huisartsen buitenspel gezet? Maar hij doet ook aanbevelingen voor het geval zich weer een coronagolf aandient. En hij licht toe hoe de samenleving er in de toekomst volgens hem uit moet zien.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 197 times, 1 visits today)