Café Weltschmerz

The Great Reset is gedoemd te falen” – Willem Engel en Paul Frijters

Paul Frijters heeft jarenlang in Australie gewerkt en is nu als professor verbonden aan de Londen School of Economics. Zijn PhD ging over Rusland ten tijde van de transitie. Paul heeft 150 artikelen op zijn naam staan en hoort bij de 1% meest geciteerde economen.

Willem Engel praat met de welzijnsconoom Paul Frijters over de beleidsramp van de laatste 20 maanden. Paul schrijft regelmatic sociaal-economische analyses voor Viruswaarheid en heeft net met twee co-auteurs het boekje ‘The Great Covid Panic’ uitgebracht, waarin de situatie en mogelijke toekomstscenarios worden uitgelegd.

Samen analyseren Willem Engel en Paul Frijters hoe sommige landen met minimale maatregelen op alle vlakken (zelfs officiële corona-doden) betere uitkomsten hadden dan landen die meteen draconisch en autoritair gingen doen. Ze bespreken Thierry Malleret, een auteur van ‘The Great Reset’ en de onzinnigheden van de Sustainable Development Goals, ‘De Nieuwe Apartheid’, waarin “alleen voor gevaccineerden” wordt bekritiseerd, alsook de vraag of het huidige controlesysteem volgehouden kan worden.

In dit gesprek komen de begrippen welzijnseconomie, The Great Reset en Social Credit System samen. De situatie in Australië, China en Europa worden bekeken. Ook Frijters’ kennis en ervaring van en met het World Economic Forum geven een interessante kijk binnen dit instituut.

Realistisch maar ook hoopvol kijkt Paul naar de toekomst. We zijn er niet direct van af, maar The Great Reset is gedoemd te falen.

(Visited 1.072 times, 1 visits today)
One thought on “The Great Reset is gedoemd te falen” – Willem Engel en Paul Frijters
  1. Dag Eva,

    Wat een eye opener! Dus ben ik niet de enige, dacht ik bij mezelf! Ook ik heb een verandering gemerkt in mijn menstruatie nadat mijn man zijn eerste prik in april heeft genomen. Het begon met buikkrampen, op zich niet ongewoon, dit heb ik weleens. Nu waren ze wel gemener, ik kon de eerste twee dagen amper rechtop staan of lopen.
    Dit werd gevolgd met zeer heftige bloedingen (ook langer dan normaal) waarbij het bloed met klonters en slierten (dit was ook anders dan ik gewend ben) bijna zwart eruit zag. Van zulke menstruaties heb ik er drie gehad. Nu heb ik juist micro menstruaties met weinig bloedverlies. Het wil precies niet echt op gang komen. 1 dag bloed ik iets meer, maar ook weer minder dan ik gewoonlijk gewend ben. Daarna is wat ik zie eerder een aquarel. Heel waterig, licht bloed of juist heel licht rood, helder… ik weet niet hoe ik het beste kan omschrijven. Dit heb ik ook nooit eerder gehad. Zelf ben ik niet gevaccineerd. Het begon echt na de astra prik van mijn man. Wat ook anders is…normaal na de menstruatie voelt alles “daar onder” goed, licht, zuiver… Nu heb ik steeds het gevoel dat ik aan het bloeden ben, terwijl het niet zo is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *