Jorn Luka

The Trueman Show # 41 Michael Pilarczyk

We zijn weer op een kleine tour geweest. En ditmaal naar Spanje en Frankrijk (uiteraard wederom geen controle gezien). Voor de 41ste aflevering zijn we uitgenodigd in de meer dan prachtige woning van Mister Mindset himself Michael Pilarczyk in het zonnige Spanje. We streken neer op Michael zijn veranda met een heerlijk uitzicht om hier uitgebreid te kunnen praten over hoe Michael naar verschillende thema’s kijkt. Zo nu en dan hoor je wat wind, maar dat mag de pret niet drukken. Op zo een plek moesten we wel buiten zitten om in de goede sfeer te komen. De meesten van jullie zullen Michael al kennen, al is het alleen van zijn vroegere bezigheden. Zo is bijvoorbeeld radio DJ geweest bij onder andere radio538, is hij tv-presentator geweest en heeft hij verschillende succesvolle ondernemingen in de tv-branche gehad waar hij zijn vermogen mee heeft opgebouwd. Nu zullen de meesten Michael kennen als Mister Mindset of van de verschillende boeken die hij geschreven heeft waarmee hij mensen probeert te inspireren om het meeste uit hun leven te halen. Michael heeft mij uitgenodigd naar aanleiding van mijn podcast met Marcel Messing. Na deze podcast heeft hij namelijk Marcel zijn boek Worden Wij Wakker gelezen. En sinds dat boek de controverse niet schuwt en best diep op bepaalde onderwerpen ingaat was ik erg benieuwd hoe Michael nou zelf in de wedstrijd zit. In ons bijna 3 uur durende gesprek hebben we over een tal van onderwerpen gesproken. Zo spraken we over zijn leven, de machtselites, spiritualiteit, aliens, zijn boeken en nog veel meer. Maar het belangrijkste en meest inspirerende vind ik wel zijn visie over hoe wij als mens vooral onszelf kleinhouden en niet meer in staat zijn te dromen en te leven. De mentale gevangenis. En dat is precies wat ik ook als een van de grootste problemen op dit moment zie. Ontdoe je uit je eigen mentale gevangenis en je bent vrij. Vrij om precies te doen wat jij wil.

(Visited 1.332 times, 1 visits today)
2 thoughts on “The Trueman Show # 41 Michael Pilarczyk
 1. Jorn stelt mi de goede vragen, en is mi ook een flink aantal stappen verder dan Michael. Voor mij heeft dit interview geen toegevoegde waarde.

  Michael; ik test me met alle liefde. Je gaat dan mee in het systeem en….
  https://www.frontnieuws.com/artsen-bevestigen-hersenvocht-lek-na-coronatest-geen-alleenstaand-geval/

  Is zich er niet van bewust dat Corona/Covid nooit geïsoleerd is.

  Er is wel een agenda, ik mij ingelezen….maar wie zijn ze dan.

  Vanaf hier gestopt, trok het niet meer

 2. Mooi interview. Jammer dat Michael nog niet geheel is ontwaakt. Verder hou ik van deze gesprekken. Lekker de diepte in en nooit aannames doen of alles klakkeloos aannemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *