Jorn Luka

The Trueman Show # 57 – Pasca Griffioen aka Def P

Voor deze 57ste aflevering zijn we naar Amsterdam afgereisd voor een podcast met rasechte Amsterdammer Pascal Griffioen aka Def P. In de heerlijke studio van de rapper en kunstenaar streken wij neer tussen zijn de geniale kunst om eens lekker de tijd te nemen om te praten over het leven. Pascal maakt al jarenlang muziek met gedurfde teksten. Zo schreef hij 20 jaar geleden al een album over de Annunaki en heeft hij recent nog een album uitgebracht onder de naam Verkeerd Verboden waarin hij met zijn collega’s ingaat op de plannen die uitgerold worden vandaag de dag. Een van de weinige kunstenaars die echt alles wat zegt hij denkt en dus echt compleet zijn waarheid spreekt. Iets waar ik veel respect voor heb en waarvan ik hoop dat het velen zal inspireren. Ook in dit gesprek nam hij zich geen blad voor de mond. Verschillende “complottheorieën” zijn de revue gepasseerd. Zo spraken we over of de maandlanding nou wel echt heeft plaatsgevonden. De oorsprong van de mens en de rol van de Annunaki. De moord op Kennedy. Wat de maan nou eigenlijk echt is en nog veel meer. Maar ook spraken we over de bijzondere spirituele ervaringen die Pascal in zijn leven heeft meegemaakt. Ik vond het echt een heerlijk gesprek waar ongefilterd gewoon gezegd werd wat men dacht. Iets waar ik echt voor sta en hopelijk steeds meer mensen zullen gaan doen.

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 935 times, 1 visits today)
3 thoughts on “The Trueman Show # 57 – Pasca Griffioen aka Def P
  1. Laat mensen toch hun eigen onderzoek doen? Show hier & show daar terwijl ondertussen de moorden met priks kunnen worden verdergezet, veel mensen weten dat allemaal wel al. We zijn NU bezet, wat toen was, was ook verschrikkelijk, maar hetzelfde staat ons NU te wachten als we de BEZETTERS niet opruimen! Onze vrijheid staat NU op strijd te wachten, zonder strijd zullen de gewone mensen voor meer dan 99% uitgemoord worden voor de drogreden waar 99% nooit last zullen van hebben, namelijk Corona, dat bestaat al van in de jaren 60′, daar heeft men nog nooit gezonde mensen twee jaar voor zitten gijzelen alsof ze de zwarte pest zouden hebben!

  2. Een complot met een prachtig mooi perspectief.
    Volgens de mensen met een oud normaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *