Klagemauer

Meer doden door prikjes dan door Griep-19 ~ interview met Dr.McCullough, deel 1 – Engels gesproken

Is het goed en raadzaam om kinderen tegen Corona in te enten? Waren de tests met het vaccin van Pfizer werkelijk succesvol – of eerder fataal? Wat kunnen de lipide nanodeeltjes die in de Corona-vaccins worden gebruikt, doen als zij zich in het lichaam ophopen? En waar stapelen ze zich het liefst op? Deze en andere vragen worden beantwoord in dit interview door een van de meest geciteerde wetenschappers over de Corona-pandemie, Dr. Peter McCullough uit de VS. Verspreid dit interview zo veel als je kunt en eis een open discours!

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.380 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Meer doden door prikjes dan door Griep-19 ~ interview met Dr.McCullough, deel 1 – Engels gesproken
  1. Daar moet het toch niet over gaan, wij zijn niet ziek, zijn ook niet gevaarlijk voor een anderen, er is geen verschil met jaren voor 2020, waar heeft men het elke dag toch over, wij hebben de zwarte pest toch niet dat we al twee jaar gegijzeld zitten door ONWETTIGE TIRANNEN BEZETTERS! Waarom blijft men dit accepteren? Het heeft geen zin over de tirannen hun claims te zitten argumenteren! Volgens mij zijn jullie allemaal ziek, niet door virussen, maar door het STOCKHOLMSYNDROOM! Laat jullie allemaal daarvoor behandelen, & snel, voor het te laat zal zijn voor alle gewone mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *