Jorn Luka

The Trueman Show # 62 Thierry Baudet

 

Voor deze 62ste aflevering zijn we afgereisd naar Amsterdam. We zijn namelijk uitgenodigd door Thierry Baudet om in zijn appartement een bord lasagne mee te eten en daarna eens rustig de tijd te nemen voor een gesprek. Thierry heeft namelijk sinds deze week zijn nieuwe boek uit genaamd “Het coronabedrog; de globalistische machtsgreep en The Great Reset”.

Hierin valt te lezen wat Thierry’s conclusies zijn welke agenda’s zich volgens hem afspelen achter het corona narratief. Het boek is aan te schaffen via de volgende link: https://amsterdambooks.com

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.064 times, 1 visits today)
2 thoughts on “The Trueman Show # 62 Thierry Baudet
  1. Virussen zijn afvalstoffen van cellen, zie Dr. Sucharit Bhakdi in het zeer leesbaar boekje “Corona vals alarm”.

  2. Voor wat de deelname van de Rockefellers te maken hebben met “the new world order” zou je eens kunnen kijken naar “the Council on Foreign Relations” en de “Trilaterale commissie”. Ook is de podcast van Jorn Luka met Karen Hamaker Zondag is héél informatief. Ook het interview met Aaron Russo “Reflections & Warnings – An Interview with Aaron Russo”.
    Verder is een echte aanrader om eens te kijken op de website EXOPOLITICS.ORG van dr. Michael Salla. Als het gaat om het grote plaatje en wat er voor ons in de toekomst ligt.
    Met ❤️Groet, Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *