Jorn Luka

The Trueman Show – Ismee Kok

Voor onze 94ste aflevering spraken we met Ismee kok. Ismee is orthomoleculair therapeut en oprichter van IPL – Ismee Pure Living waarmee ze mensen aanzet om het lichaam te optimaliseren, gezond te zijn en om zichzelf te genezen. De afgelopen maanden is Ismee op social media enorm gegroeid en bereikt ze met haar kijk op gezondheid duizenden mensen. Ze deelt haar verhaal, soms met een lekker rauw randje, maar altijd om de mens bewust te maken van hetgeen waar ze nog oogkleppen voor op hebben.

Met Ismee spraken we over haar levensweg en op welke manier ze in aanraking kwam met bewustzijn, gezondheid en de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Ze vertelde over haar tijd als therapeut, waarbij ze mensen behandelde voor acne en huid- darmklachten en later zich ook een focuste op de zwangerschap. Tijdens het gesprek met Ismee zijn er velen onderwerpen, die onze gezondheid beïnvloeden, de revue gepasseerd. Ismee deelde haar kennis over anticonceptie, (bio-)voeding, de nutri-score, kraanwater, kleding, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorging.

In het gesprek met Ismee zijn weer vele interessante en bewustmakende topics benoemd. Onze ogen zijn op meerdere stukken weer geopend, dus we hopen natuurlijk ook dat dit gesprek jullie op velen vlakken bewust mag maken!

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 622 times, 1 visits today)