Jorn Luka

The Trueman Show – Karsten van Asdonk

Alweer de 99ste aflevering! In de laatste aflevering voordat we de 100 bereiken spraken we met Karsten van Asdonk. Een jonge gast met al onwijs veel technische kennis en vaardigheden. Hij is onderzoeker en afgestudeerd aan de TU Eindhoven in biomedische technologie en deed zijn master in technische natuurkunde. Naast zijn studie interesseerde hij zich in onderzoek naar kwantumfysica, spiritualiteit en vrije energie. Karsten is medeoprichter van het informatie en inspiratie platform Energy Abundance en is auteur van het boek Energie in Overvloed.

In het gesprek met Karsten spraken we over zijn studie en technische onderzoek aan de TU Eindhoven. Een plek waar hij veel leerde, maar waar hij uiteindelijk nog meer leerde van zijn eigen onderzoek naar alternatieve onderwerpen en vraagstukken. We spraken over kwantumfysica, buitenaards bewustzijn, Tesla en nul punt energie. Karsten vertelde over waarom er nog geen toegang is tot schone energie en waarom deze wetenschap, die werkelijk alles zou kunnen oplossen, al jaren onder de mat wordt geveegd. Ook deelde hij zijn gedachtes over hoe de toegang tot vrije energie zal samengaan met echt Bewust Zijn. Karsten vertelde over de brug die er tussen spiritualiteit en wetenschap gelegd moet worden omdat deze versmelting beide partijen belangrijke nieuwe inzichten zal geven. Als laatste sprak hij over zijn boek Energie in Overvloed. Een boek als gids voor zijn onderzoek en een boek om bewustzijn te creëren op het gebied van vrije energie.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.058 times, 1 visits today)