Jorn Luka

The Trueman Show: Robert Valentine

Voor deze 65ste aflevering zijn we afgereisd naar Amsterdam. Hier woont Robert Valentine en we vonden het de hoogste tijd om met de lijsstrekker van de Libertaire Partij en de frontman van de podcast V for Valentine eens uitgebreid te praten over het leven.

We spraken over veel verschillende thema’s. Zo spraken we over zijn politieke ambities als frontman van een politieke partij die streeft naar geen tot zin mogelijk overheid. Heeft het veranderen van een systeem van binnenuit bijvoorbeeld wel zin? We spraken over het succes achter zijn podcastserie. Maar ook thema’s als anarchie, slachtofferschap, bureaucratie en communisme kwamen voorbij.

(Visited 1.078 times, 1 visits today)
3 thoughts on “The Trueman Show: Robert Valentine
  1. Stop eens met reclame voor de politieke bende! Dat moet je opruimen dat staatisme, niet op stemmen, vraag advies aan burgerfront.nl? NIET STEMMEN!

  2. Dat manneke heeft maar een paar goede shows gemaakt, de rest is ook maar tijdverlies om het gezeur te aanhoren! Enfin, mijn gedacht, denken jullie maar het eigen gedacht?

  3. Super goede podcast. Heerlijk filosoferen en dit resoneert enorm met mij. Ik luister naar V voor Valentine en naar jouw podcast , ik vond het een mooie combinatie. Ik heb ervan genoten, dank hiervoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *