Jorn Luka

The Truemanshow – Robert Bridgeman

Voor deze 91ste aflevering zijn op weer een hele bijzondere plek beland. Deze keer in de oude IJsselcentrale van Zwolle, een verlaten industrieel fabrieksterrein waar vergane glorie nieuw leven krijgt in de vorm van kunst. Hier, in de koelwaterhal aan een ietwat stoffige tafel in een gebouw met een kerkelijke galm, zaten we aan tafel met Robert Bridgeman.

Robert Bridgeman is auteur, public speaker, trainer, coach en onderzoeker. Ook wordt hij wel een moderne mysticus genoemd. Robert is oprichter van de Bridgeman Academy en hij ontwikkelde met zijn vrouw de Bridgeman methode die zich richt op bewustwording, stress reductie, geluk en welzijn. Hij is auteur van maar liefst zeven boeken waaronder het boek 2044 – mysterie van de 5e dimensie. Robert woont zelf in het Zuid-Franse Katharenland waar hij zijn inspiratiecentrum Terra Nova heeft opgericht.

Met Robert bespraken we zijn boek 2044, waarna we dieper in gingen op dit (Aquarius) tijdperk, de nieuwe wereld en op het kruispunt waar we als mensheid nu in staan. We hadden het over het kiezen voor de tijdlijn van angst of een tijdlijn van leven in liefde, over het pad van trauma naar heelheid en het pad van afgescheidenheid naar eenheid. We spraken over alle verschillende dimensies waarbij we stilstonden bij het belang van het doorvoelen van de 4e dimensie; een dimensie van trauma, schaduwkanten en de Archontische krachten. We hadden het over alle laagjes van gedachtes, patronen en overtuigingen die we kunnen afpellen om vervolgens uit te komen bij onze essentie, de bron en de eenwording met alles. Robert vertelde over hoe het oplossen van innerlijke blokkades ruimte kan creëren om je buitenwereld mee te laten veranderen.
Robert vertelde ook over het bijzondere initiatief waar hij bij betrokken is. Een initiatief om stukken grond te beschermen door deze op te kopen en weer terug te geven aan de aarde. Hierdoor zullen er over de hele wereld spirituele lichtpuntjes ontstaan waardoor we samen de nieuwe aarde creëren.

Het was weer een bijzondere inspirerende podcast op een hele toffe locatie! We hopen dat ook jullie weer wat van deze podcast opsteken en geïnspireerd raken door de woorden van Robert!

Vriendenplek, heb jij je gratis Goldmembership al opgehaald?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 715 times, 1 visits today)
One thought on “The Truemanshow – Robert Bridgeman
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *