Overige

The Wave, korte film uit 1981 – Nederlands ondertiteld

Deze film is een absolute wake up call.
Dit is namelijk precies wat er nu gebeurt. Niet met “the wave” maar met “the virus”. De geschiedenis herhaalt zich en het wordt hoognodig tijd dat iedereen het ziet.
Laat iedereen die trouw is aan het regime deze video zien, voordat het te laat is.

(Visited 983 times, 1 visits today)
3 thoughts on “The Wave, korte film uit 1981 – Nederlands ondertiteld
 1. Mark Passio – Order Followers
  Bericht voor Militairen -politie -Artsen
  https://www.youtube.com/watch?v=EMMEC4BYdos

  “Ik volgde alleen maar orders op” is NOOIT een geldig excuus of “rechtvaardiging” voor immoreel, crimineel gedrag, en deze slappe poging om persoonlijke verantwoordelijkheid af te schuiven ZOU NOOIT TOEGESTAAN MOETEN worden als een geldig excuus voor zulk gedrag.

  De term rechtvaardiging komt van het Latijnse zelfstandig naamwoord jus: “recht; wet” en het Latijnse werkwoord facere: “maken; creëren”.

  Rechtvaardiging = Een recht “creëren”.

  “Je helpt een kwaadaardig systeem het meest effectief door zijn bevelen en decreten te gehoorzamen. Een kwaadaardig systeem verdient een dergelijke trouw nooit. Trouw eraan betekent deelhebben aan het kwaad. Een goed mens zal zich met zijn of haar ziel verzetten tegen een kwaadaardig systeem.” – Mahatma Gandhi

  Dit is een uittreksel van Mark Passio’s fenomenale lezing getiteld: “Natural Law – The REAL Law Of Attraction And How To Apply It In Your Life.”

  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=order+followers-+Mark+passio&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DEMMEC4BYdos
  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *