Overige

Dr. Charles Hoffe: Dit vaccin is gevaarlijker dan de ziekte zelf – Nederlands ondertiteld

2 thoughts on “Dr. Charles Hoffe: Dit vaccin is gevaarlijker dan de ziekte zelf – Nederlands ondertiteld
  1. GENOCIDE…… HET KAN NIET GENOEG VERTELD WORDEN !!! WAT EEN CRIMINELEN ! Wie dóet er wat TEGEN??? AANSLAG TEGEN DE MENSHEID! ARTSEN ONVERANTWOORDELIJK! ALLEMAAL IN EXPERIMENT! ……EN WAAROM STOPT DE VIDEO BIJ 14 MINUTEN???

  2. Zijn redenatie is niet het antwoord. Hij stelt dat in het virus het covid-spike-eiwit zich aan de virale eiwitmantel hecht. Vervolgens stelt hij dat bij een covid-19 injectie het virus ontbreekt waardoor het covid-spike-eiwit zich gaat hechten aan de celwand van het vasculair endotheel. Vervolgens stelt hij dat de bloedplaatjes het bloedvat op jacht naar beschadigde bloedvaten het bloedvat gaan blokkeren met als gevolg bloedpropjes. Waarom ik van mening ben dat deze redenatie niet correct is, is omdat ALLE coronavirussen zich door middel van spike-eiwitten aan de lichaamscellen hechten. Zich met behulp van het spike-eiwit aan de gastheercel hechten is de overlevingstaktiek van het virusdeeltje van alle coronavirussen. En toch veroorzaakte geen enkele ander corona-virus dat aan de 19-vorm vooraf ging bloedklonters! De bloedklonters hebben (in mijn beredenering) dus een andere oorzaak. Deze opmerking is niet afkrakend op zijn onderzoek bedoeld. Ik en verschillende van mijn collega’s vragen ons gewoon al anderhalf jaar af wat de bloedklonters veroorzaakt; niet alleen de ‘vaccinatie’ doet dat maar ook de 19-covid-virus-vorm.

    Hoe op een natuurlijke manier de spike-eiwitten te belemmeren zich te hechten is één; daarvoor zijn natuurgeneeskundig inmiddels diverse mogelijkheden. Maar hoe bloedstollingen te voorkomen wanneer het zich wel weet te hechten is twee; zonder kennis van de oorzaak is het onmogelijk te zoeken naar de juiste natuurgeneeskundige methoden. Mijn opmerking is dus niet afkrakend bedoelt, maar puur uit oprechte interesse antwoord op de oorzaak-vraag te krijgen. Ik hoor het heel graag (!) wanneer die gevonden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *