Overige

The Zi talk met Raf Jansen

Dit keer praat ik met Raf Jansen. Hij is een Bosnië-veteraan en ik zag hem voor het eerst na een demonstratie in Amsterdam waar hij om nog altijd onduidelijke redenen hardhandig door de politie was opgepakt. Wat mij opviel was dat hij ondanks een dikke lip, ontwrichte schouder en urenlange hechtenis nog altijd vrolijk en liefdevol bleek. Wat hij uitstraalde ontroerde mij zo enorm dat ik dacht: “Ik wil deze man graag spreken.” Vandaar nodigde ik hem uit en hij was aardig genoeg om snel langs te komen. We hebben een boeiend gesprek gehad. Zijn ervaringen en visie en hoe hij naar de mens, vrijheid en zijn vaderland kijkt, vind ik echt bijzonder. Ook zijn familie heb ik ontmoet en ik kan alleen maar bevestigen dat alles wat Raf doet en zegt enkel liefde is en vanuit liefde komt. Ik ben blij dat ik hem heb ontmoet en heb kunnen spreken en wens jullie veel kijkplezier met deze podcast.

(Visited 438 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *