Overige

The Zi talk met Willem Engel – Strijd om waarheid

Willem Engel is een bijzondere man met een hoge intelligentie en geduld die niet op raakt! MSN durft niet met hem in debat want ze weten dat ze niet van hem kunnen winnen. Hij praat feitelijk en beargumenteert alles wat hij zegt. Daarnaast is hij een getalenteerde danser en een liefdevolle man met een enorme passie voor rechtvaardigheid. Liefde en geduld is zijn motto en hij strijd voor de waarheid.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.411 times, 1 visits today)
4 thoughts on “The Zi talk met Willem Engel – Strijd om waarheid
 1. Dank jullie wel Zi en Willem, een prachtig gesprek. Streven naar waarheid, vrijheid ,vertrouwen en openstaan voor andermans mening zou in ieder mens als een vanzelfsprekendheid ingebakken moeten zijn.

 2. Geduld DIE: in het Nederlands spreken we van HET geduld: dus geduld DAT…..

  En: wilt u svp aandacht besteden aan het gruwelijke lot van prof. dr Ahmadreza Djalali in het Iran der ayatollahs?

 3. DOOR DE NIEUWE MEDIA MASSAAL ONTWEKEN.
  ZONDER MOREEL HERSTEL IS ER AAN DE GREAT RESET GEEN ONTKOMEN AAN.
  HET MOREEL VERVAL IS DE GRONSLAG VAN DE GREAT RESET.
  Er is geen enkele twijfel aan dat de seksuele revolutie en het recht van vrouwen op het verwekken van ongewenste kinderen (73 miljoen per jaar WHO) DE GRONSLAG IS VAN DE GREAT RESET.
  Daar is geen enkel bewijs voor nodig omdat de Great Reset onmogelijk zou zijn geweest zonder moreel verval.
  De gemiddelde individuele vrouw, die in paniek een beroep doet op de ‘gezondheidszorg’ en een zogenaamde zwangerschapsafbreking ondergaat, kan zich niet voorstellen dat zij een besluit zou kunnen nemen over het leven van miljarden ongeboren levens, maar beseft evenmin dat politici dat ooit aandurfden en dit nog altijd massaal ondersteunen, precies zoals zij heden de Great Reset steunen met de spuit voor teveel geborenen steunen.
  Elke vrouw die spijt heeft van een abortus mag weten dat zij haar schuld niet alleen draagt.
  Elke politicus die zijn mond houdt over de genocide op de ongeborene en de huidige genocide voor ’teveel’ geborenen is volop verantwoordelijk.
  Het geweten van de zwijgende politicus zegt; Ik ben schuldeloos aan abortus en de injecties die heden plaats vinden, want anderen hebben dat ooit besloten.
  Zo werkt het politieke geweten massaal, maar ook dat van het massamedium televisie en haar medewerkers en deskundigen.
  De wreedheid en de laagheid van het ‘gezaghebbende’ medium.
  Met komst van het massamedium televisie werden de volkeren machtelozer dan ooit en de politiek van vernietiging overmachtig.
  Hoe meer mensen kijken, hoe machtelozer het weerwoord van het individu.
  Als één miljoen mensen een leugen krijgen voorgeschoteld, zou het individu voor een gelijkwaardige impact zijn weerwoord aan een miljoen mensen moeten versturen.
  Dat is de verhouding van het wrede massamedium versus het individu.
  Dat geldt evenzeer de opgevoerde televisiebekendheid versus het onbekende gezicht. “Wow, weet je, Rutte zwaaide naar me”
  Gelijkwaardige invloed is wat anders dan gelijkwaardige inhoud van een boodschap die een pertinente of verhulde leugen kan zijn versus de waarheid en andersom.
  Eén leugen kan vermenigvuldigd worden met het aantal kijkers, wreder en laaghartiger is nauwelijks denkbaar.
  Nooit eerder traden vanaf de komst van TV in de jaren zestig zoveel ‘deskundigen’ in het zicht om de leugens en manipulaties van politiek en het medium te ondersteunen.
  Een medium dat decennialang overwegend gericht is op het onwetend en dom houden van de kijkers, onnozel vermaak en het verkrijgen van hoge kijkcijfers ten bate van de reclame.
  Een medium dat met een misdadige onbevattelijke decennialange stortvloed van reclame en hersenspoeling het lef heeft de mensen ook nog de kop gek te zeuren over het milieu.
  Een milieu dat door televisie zowel letterlijk als mentaal door en door werd bedorven en nu haar kijkers de dood of de slavernij injaagt.
  IN OPVOLGING VAN DE SEKSUELE REVOLUTIE JAREN 60 HEDEN DE SEKSUELE REVOLUTIE VOOR KINDEREN ALS BASIS VOOR DE NIEUWE WERELDORDE
  Televisie heeft er decennia over gedaan de seksuele revolutie te implanteren in een relatief conservatief milieu en legt nu samen met internet (WHO) in sneltreinvaart de grondslag voor het door Schwab beloofde gelukkige leven in de nieuwe wereldorde.
  De grondslag van verslaving aan seksuele opwinding en orgasme vanaf de wieg, grondiger en sneller dan ooit tevoren ter voorbereiding van een leven in slavernij in ruil voor die seksuele verslaving.
  https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/buitenland/waar-gaat-dit-heen-walgelijk-who-normen-voor-seksuele-voorlichting-in-europa/
  WHO https://www.telegramnl.eu/wp-content/uploads/2020/04/WHO_BZgA_Standards_English.pdf

 4. De eerste 1 minuut 20 was waardeloos maar daarna een mooi gesprek. Dank u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *