Overige

Tijd voor Taams: Het Dam tot Dam protest… Want met een rondje om de Kerk, komen we er niet..

27 km voor een vrij en veilig Nederland…

Zondag 19 september zouden tienduizenden deelnemers na maanden van voorbereiding meelopen met het gezondste event van Nederland. De ‘Dam tot Dam loop.’ Ook dit jaar is het event afgelast vanwege de coronamaatregelen. Het laat de absurde gevolgen zien van een beleid wat de volksgezondheid juist zou moeten bevorderen.

En daarom loop ik hem wel. Geen hardloopwedstrijd maar een wandeling van 27 km voor een vrij en veilig Nederland. Want met een rondje om de Kerk, komen we er niet…

(Visited 495 times, 1 visits today)
One thought on “Tijd voor Taams: Het Dam tot Dam protest… Want met een rondje om de Kerk, komen we er niet..
 1. Hallo Erwin

  Ik heb net naar aflevering 2 gekeken en ik vind dat jullie belangrijk en goed werk doen, ik neem tenminste aan dat je het niet helemaal in je eentje doet vandaar jullie.
  Zo ja, petje af dus.

  Het enige wat je niet vermeld heb is waarvoor die gal nu wél diende!

  Je mocht wel zelf invullen waarvoor de galg diende zij de maker, maar hij was zeker niet bedoeld voor Hugo de Jonge.

  Die galg was niet voor Hugo, die galg was voor ons zelf als bevolking, te zien bij ( ON, met de YouTube tekst, Wij als bevolking hangen in die strop ). Gepubliceerd op 03-10-21 na 3.30 minuten in het filmpje.

  Er word dus wel gekeken door de NPO naar een tweet van iemand die dit wel een leuke grap vond (niet dus), maar er wordt niet gekeken wat voor een serieuze gedachten hier achter zit.
  Ik snap het wel, ON die tegenpartij kijken ze niet naar!

  Verder denk ik dat in de nabije toekomst het wel eens helemaal mis kan gaan, ik hoop het niet, maar deze politici leven in een heel eigen narcistische wereld.

  Groet,
  John

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *