Blue Tiger Café Weltschmerz

Tom Zwitser en Willem Engel | Science Summit Uncensored 2022

Willem Engel, MSc Pharmaceutical Sciences

Ik heb Biofarmaceutische Wetenschappen gestudeerd vanaf 1996-2001 (Leiden) en ben toen verder gegaan met een Doctoraat in toegepaste nanotechnologie in enkelvoudige cel analyse 2002-2008 (Enschede & Leiden). Na het indienen van mijn proefschrift veranderde mijn leven radicaal, na een reis rond de wereld heb ik de moeilijke beslissing gemaakt om fulltime te gaan dansen aangezien dit meer mijn roeping was. Dat eindigde abrupt toen C19 om de hoek kwam kijken en ik werd toen teruggeroepen naar de frontlinie van de wetenschap. Sinds de start heb ik mijn leven gecommitteerd aan het informeren van het publiek over de verdraaiing van de wetenschap en de propaganda van de traditionele media. Dit door bijeenkomsten te organiseren, demonstraties te organiseren, petities op te stellen, en bovenal door rechtszaken aan te spannen tegen de Nederlandse staat over de maatregelen, de PCR-test, de injecties, eerlijke en transparante informatie en mensenrechten in het algemeen.

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.297 times, 1 visits today)
One thought on “Tom Zwitser en Willem Engel | Science Summit Uncensored 2022
  1. Geweldig mooie uitzending . Met trots vervuld en emotioneel bewogen zitten kijken naar dit evenement . Thanx lieve mensen !
    Nu de hartnekkige slapende schapenkudde wakker schudden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *