Viruswaarheid

Trollenleger gaat los – Jeroen en Willem nemen de week door

Jeroen en Willem nemen de week door en hebben het over het geactiveerde trollenleger. Zij zien een duidelijk verband tussen strafrechtadvocaten, oude media en internettrollen die op een heel duidelijke manier smaad en laster plegen in een verwoede poging om het kritische geluid de mond te snoeren. Ook de toneelstukken van zowel de Nederlandse als de internationale politiek komen langs, evenals de effecten van Agenda 2030.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.781 times, 1 visits today)
8 thoughts on “Trollenleger gaat los – Jeroen en Willem nemen de week door
 1. Dank jullie wel heren!!!!!!! Het is toch om te 😭😭😭 ……… Toch wens ik jullie goed weekend, zo lang t nog mag. Graag tot de volgende keer.

 2. Diep teleurgesteld in dit filmpje.
  Constant loopt ie vast en het einde is aprupt.
  Niet te volgen op deze manier.

 3. Jeroen en Willem zijn lichtende voorbeelden in dit vierde rijk.
  Ze tonen grote moed in de bezetting door de oranjes, de bilderbergers
  en weffers.

 4. Hier nergens last van…zou het kunnen dat jouw computer of wat je ook gebruikt om af te spelen door de warmte bevangen is, ik meen het, deze hitte is funest voor veel computer elektronika.

 5. Ik ben een fan van Willem en Jeroen….hoe mooi zou het zijn dat deze wekelijke sessie uitgebreid worden naar buiten onze bubbels en echochambers. Ik doe mijn best door het op mijn Gab kanaal en mijn Telegram kanaal te zetten, misschien een overbodige vraag maar alsjeblief, idereen, deel deel deel de link zoveel mogelijk zodat het vanzelf overal door iedereen bekeken kan worden! Ik ben het eens met Jeroen en Willem, als we met het verzet het zover krijgen dat we de strijd winnen dan moeten we al diegenen die nu de boel verneuken en naaien, liegen en bedriegen ervoor gaan bestraffen. Sterker, ik ben ervoor om die gasten te deporteren naar een Gulag achter de Ural. Ik weet dat Putin er een voorstander van is om al die Nazi Globalisten en Neo Communisten, weg te laten kwijnen, een verdiende maar keiharde straf, ze hebben er echter om gevraagd. Het wordt tijd dat er fysieke verzetsgroepen gaan komen….mannen en vrouwen met lef die fysiek de strijd aan durven te gaan. Plannen en ideeen zat, nu alleen nog mensen vinden, moeilijk zat.

 6. Btw: hoe heet die website van Fort Oranje….ik wil helpen door het plaatsen van die fotoos, jullie mogen het niet, maar ik voorlopig wel….dit soort verraders moeten we blijven exposen…..desnoods maken we een smoelenboek met iedereen die aan de verkeerde kant staat!

 7. Viruswaarheid liegt over het bestaan van virussen. Dat heb ik Willem in juni 2020 al geheel correct uitgelegd en iets later Morry ook, maar ze willen de Viruswaarheid niet spreken.

 8. Weet iemand waar we meer informatie vandaan kunnen halen over de vaccinatiestatus van HdJ? Het zou toch werkelijk een gotspe zijn als uitgerekend hij (en anderen van het kabinet???) niet gev-d zal blijken te zijn?! Zie filmpje rond de 23 minuten.
  En ga zo door heren, ik luister trouw met “plezier” naar jullie. Een baken van gezond verstand in deze bizarre tijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *