Overige

Uitgelekte inside trainingsvideo cabal / deep state – Nederlands ondertiteld

Deze video zal vele ogen openen, uitgelekte inside trainingsvideo voor toetredende leden van the cabal/ the deep state/ the system.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 9.378 times, 1 visits today)
15 thoughts on “Uitgelekte inside trainingsvideo cabal / deep state – Nederlands ondertiteld
 1. en op herstelderepubliek vandaag nog wat meer onthullingen: Nederland pedoparadijs.
  Zie ook http://www.afinalwarning.com/486360.html (moedige advocaat Lin Wood, USA)

  De internationale pedomafia regeert de wereld.

  Gelukkig is er het oordeelgebed van Aartsengel Michael en het violette vuur, het spirituele vuur, dat alles wegvaagt dat niet God’s wil is en ongemoeid laat wat wel goed is.

 2. Nep lijkt het.
  Dit is dan de opzet. Zorgen dat bubbel bewoners hele cabal als nep kunnen afdoen.

 3. Metaforisch gezien komt dit hier op neer In een wereld die van ons allen is en komt door deze Historie Repeat die overheden in 2011 hebben overgenomen en zich als kerk uitgeven en kom je op dit uit De “positieve wetgeving” is hetgeen waaronder wij vandaag gebukt gaan. Deze wetgeving is onderschikt aan alle andere wetgeving, alleen dat wordt er nooit bijverteld. Als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht. Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angstgelovige deel van onze perceptie. De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/ menen dat deze wereld van hen is maar komt voort uit 8 miljard mensenhandjes die dit met zijn allen hebben opgetuigd en vernietigd wat wij met zijn allen hebben opgebouwd in 2 eeuwen.

  Zoals na de 2e wereld oorlog al werd gezegd door DR. E Schneider de wereld is bewezen ZIELS ziek als je niet dieper in jezelf duikt waar je gedrag vandaan komt en kom je hier uit https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657 De planeet Pluto dwong eind 2019 herstel van 1940 en 1945 op wat direct verklaard met de gedragingen die we in de maatschappij zagen en werd oud gedrag opgehoest.

  Heeft zijn eigen clubje en is deze What is the ‘Bilderberg Group’? Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY en gingen bijstellen The Bilderberg Meeting In Your Face Live With World News Report Today June 4th 2022! https://youtu.be/_ooXQoouVDk for the agenda till 2030 and the previous agenda you see here https://youtu.be/3rc6YWOWgpM Their main rule is Own Nothing. https://youtu.be/RpVWnUcOM6E

  Zijn deze This Company Secretly Rules The World No single human being or group or family will ever actally confess or admit or talk about being part of that entity. Their main rule is Own Nothing. https://youtu.be/RpVWnUcOM6E

  Maar hebben deze niet door als je hoger bewustzijn nastreeft en de werkelijkheid aanschouwd die jezelf onderdrukt met zelfopgelegd gedrag of die van anderen.

  Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY an after all those crisissen We are all Ancestors? Why? Because We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg Why are we here https://www.youtube.com/c/LIFEexplainedMedia People are not suffering life.

  They are suffering the two most fantastic faculties that human beings alone have – a vivid sense of memory and a fantastic sense of imagination.

  een clubje die niets te zeggen in ons Nederland meent over iedereen in de wereld weer controle zou moeten uit oefenen en ons dwingen in hun spelletjes mee te gaan met desastreuze gevolgen en een Repeat van 83 jaar geleden en niet willen leren van de geschiedenis.

  Is diep in jezelf af durven dalen waar je gedrag vandaan komt wanneer de cycli op zijn einde loopt en 8 miljard mensen de lead krijgen in plaats van slecht enkelingen voor de komende 2000 jaar in de Waterman cyclus in gaat genaamd The Great Mother. Hierin verplaatsen we yang naar yin van een mannelijke energie naar een vrouwelijke energie om de balans the herstellen wanneer ego gedreven handelen de overhand heeft gekregen waaronder de hele wereld bevolking lijdt en wederom dezelfde praktijken plaatsvinden.

  Is afbreken wat niet meer dient en verlaten we het 2000 jaren durende slaven tijdperk in met Authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde, naastenliefde nastreven, zelf liefde met vrije wil ervaren en wel zo hartelijk om hier gehoor aan te geven en zitten we momenteel in een pole shift en draait de aarde richting yin en hebben we nog 9 maanden te gaan en zoals het woord waterman het al zegt spoelt deze de hele cyclus schoon met heel veel water over heel de wereld “NU”

  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845

 4. De een zoekt het buiten zichzelf en verzint dit deze CERN: Join us for the first collisions for physics at 13.6 TeV! https://www.youtube.com/watch?v=06kFq1QF5-s
  of deze CERN and the Worship of Saturn / Lord Shiva: The god of Destruction!! https://youtu.be/fx2KV4ILvBI die het hogere zelf nastreeft en niet buiten zichzelf zoekt, geniet, de aarde en zijn medebewoners neemt zoals ze zijn zonder restricties, beweegt mee zonder enige ergernis en/of dualiteit en zich onderwerpt aan, niet mee gaat in het spel van de duivel en zich laat onderwerpen zoals in de bovenste video de kabal. We begeven ons allemaal in het hof van Eden en de vraag is wie de vergiftigde appel met de verleiding kan weerstaan en zijn eigen leven opbouwt ten gunste van hemzelf of deze weg kiest We leave this area https://youtu.be/muwNHbdz6Ak of The RAPTURE PERMANENT TIMELINE SPLIT NOW SCHUMANN RESONANCE https://youtu.be/Fo24cZqbt1w

 5. Alsof Wiki betrouwbaar is!?
  Wiki leaks anzich heeft al laten blijken behoorlijk partijdig te zijn op allerlei vlakken.

 6. Je kunt wellicht beter een vraagteken zetten achter de titel boven deze pagina.
  Deze reactie hoef je overigens niet te plaatsen maar ik zie geen andere contactmogelijkheid op deze site.

 7. Die verbouwde kop van die presentator zegt mij al genoeg………. totaal mislukt!

 8. Uitgelekt… jammer dat er niks word verteld wat ik nog niet eerder gehoord had.

 9. STD’s?
  Sudden Teen Death syndrome
  SADS.. Sudden Adult Death syndrome
  SIDS? Sudden Infant Death syndrome
  SVIC? Sudden Vaxxed Injury complex
  Too sad, don’t be quiet about prikspijt of gevolgangst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *