Overige

Controverse over de WHO in 6 minuten – Nederlands ondertiteld

Deze zeer korte documentaire van 6 minuten verklaart de controverse over de Wereldgezondheidsorganisatie (de WHO) en legt uit waarom er zoveel oppositie is tegen de WHO en het pandemieverdrag vanuit de beweging voor democratie.

Het is bedoeld als introductie voor mensen die nieuw zijn in het onderwerp. We hebben alleen informatie uit officiële bronnen en kranten gebruikt. We hopen dat het mensen inspireert om zich in het onderwerp te verdiepen.

Bron: https://www.youtube.com/c/EuropeansUnited

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 616 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *