7 thoughts on “Uitslagen Bloedbeeld Onderzoek 15-01-2022
 1. Ja zeg wij zijn geen dokters, we weten wel dat het al twee jaar boerenbedrog is, daar moet men geen bloed voor onderzoeken, alléén wat gezond verstand & info puzzels oplossen! 99, 85% is kerngezond, maar die willen ze juist op alle soorten manieren kapot maken!

 2. Je ziet veel rouloux vorming. Zogenaamde geldrolletjes. Dat komt voor bij gevaccineerde mensen. de rode bloedcellen zijn geklonterd en aan elkaar geplakt. Dit zorgt voor minder zuurstof opname en gevaar voor bloedklonters. Allemaal losse bolletjes is goed. Vrijzwevende rode bloedlichamen die maximaal zuurstof kunnen opnemen (in longen) en afgeven waar nodig (in weefsel en organen).

 3. EMF/S, ofwel elektro magnetische frequentie/straling.. Wat je veelal ziet gebeuren is dat bloedlichaampjes aan elkaar gaan kleven als gevolg van EMF/S. Dat effect treed op door het constant dicht bij je dragen van een smartphone.. Deze zijn erg schadelijk voor je bloedlichaampjes. Hoe komt dat nou vraag je jezelf af? Heel simpel, ons bloed bestaat onder andere uit metalen deeltjes. Die deeltjes kunnen magnetisch worden en aan elkaar gaan kleven.. Net zoals je met één magneetje, een hele ketting van b.v. spijkers kunt maken, terwijl die spijkers zelf geen magneet zijn. Echter blijven ze nadien ze in contact geweest zijn met een magneet, nog wel een tijdje magnetisch.. Maar in de loop der tijd zullen ze hun magnetisme weer verliezen. Ditzelfde effect treed op in ons bloed!

  Echter wanner men niet gevaccineerd is, de telefoon op gepaste afstand houdt, en zich niet vlak naast een zender bevind. Zie je in verloop van tijd dat de bloedlichaampjes weer van elkaar los raken en hun magnetisme verliezen. Wat dit betekent is dat op een of andere manier, de bloedlichaampjes van gevaccineerde mensen, niet meet in staat zijn om zichzelf op deze manier te herstellen. Met alle bijkomende (toekomstige) gevolgen nadien.

  Waarom, hoe en welke grondstoffen in de prikjes dit veroorzaken?!.. Is dan ook de million dollar question hier, echter beloofd het weinig goeds!!..

 4. Is there a doctor in the house? Graag tekst en uitleg. Graag ook welke merken gebruikt zijn bij deze individuen indien beschikbaar.

 5. Hoe werkt de saturatiemeter?

  Door ijzer in hemoglobine krijgt bloed zijn rode kleur. De verbinding van hemoglobine met zuurstofmoleculen geeft een andere kleur rood dan wanneer er geen zuurstofmoleculen zijn gebonden.
  Zuurstof meten door infraroodstraling

  De saturatiemeter is een klein apparaatje dat door middel van infraroodstralen op de bloedvaatjes (doorgaans de vingertop) de verschillen in de rode kleuren kan waarnemen. De weerkaatste infraroodstralen verschillen van de uitgezonden infraroodstralen. Hierdoor kan nauwkeurig bepaald worden in welke mate de hemoglobine aan zuurstof gebonden is.
  Wat is een gezonde zuurstofwaarde in het bloed?

  In de medische wereld wordt een waarde van 95% of hoger (SpO2) gezien als een normale waarden voor een gezond persoon. Bij waarden van 90% of lager is er sprake van een alarmerende situatie en dient direct contact te worden opgenomen met een medisch specialist. Er zijn mensen die last hebben van longziekten (COPD). Bij hen zijn dergelijke lage waarden verklaarbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *