University of me

UofME veroordeelt het gebruik van de QR code

University of Me® veroordeelt het gebruik van de QR-code voor toegang. ‘Dat ding heeft niets met gezondheid of civilisatie te maken, maar met onderdrukking en sociopathisch leiderschap.’ Wij dragen Positieve Psychologie uit en ondersteunen geen negatieve psychologie. Afgelopen week had ik een onprettig telefoongesprek met een vriendin. Terwijl we aan het bellen waren liet ze in een restaurant waar ze binnen liep haar QR-code scannen. Het werd even wazig in mijn hoofd en ik flapte eruit: “Je gebruikt dat ding toch zeker niet!” Ze reageerde wat verontwaardigd en belde een uur later terug om het nog even uit te praten. “Maar natuurlijk hou ik nog van je!”, was mijn antwoord op haar vraag of dit tussen ons in zou komen staan. Houden van iemand betekent niet dat je alles wat iemand doet of laat zomaar goedkeurt of verzwijgt. Eerder het tegendeel, als je het mij vraagt. Onze wederzijdse liefde blijft ongemoeid en staat hier boven en buiten!

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.397 times, 1 visits today)
One thought on “UofME veroordeelt het gebruik van de QR code
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *