Blckbx

Verwijderd van Youtube: “Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn!”

 

Het kabinet negeert keihard bewijs uit een grootschalig Deens onderzoek van 18 november jl, waaruit blijkt dat zelfs ‘medische’ mondkapjes de virusverspreiding niet stopt. Waarom koos het kabinet dan toch voor een mondkapjesplicht? Die vraag stelde programmamaker Flavio Pasquino aan immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters.

Carla Peeters publiceerde sinds juni 2020 maar liefst 13 maal een wetenschappelijk artikel in HP de Tijd en verscheen ook in dagblad Trouw en het Brabants Dagblad maar het mocht niet baten. Immers, 1 december jl. ging de mondkapjesplicht van kracht in publieke binnenruimtes en dat baart Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters grote zorgen. “Het is bewezen ineffectief tegen de verspreiding van het virus maar is niet zonder risico’s voor de volksgezondheid”, betoogt de oud medewerker van het RIVM in een diepgaand interview met Flavio Pasquino. Zo legt ze uit dat bacteriële infecties en schimmels zullen toenemen in de koude en vochtige maanden en die hopen zich op in de – veelal verkeerd gebruikte – mondkapjes door burgers. In de uitzending toont Pasquino oa. een reportage van RTL Nieuws uit juni jl. waarin goed wordt uitgelegd dat feitelijk enkel de medische mondkapjes nut zouden “kunnen” hebben, mits goed gebruikt. Echter, dit is onbetaalbaar, onvoldoende leverbaar en praktisch onmogelijk uit te voeren, zelfs door een arts.

KEIHARD BEWIJS

18 november jl. publiceerde Deense wetenschappers een gerandomiseerde en gecontroleerde studie onder 6000 personen met medische mondmaskers, waaruit bleek dat het virus niet of nauwelijks kon worden tegen gehouden. Let wel, dit onderzoek werd gedaan met “medische mondmaskers“ en de mondmaskerplicht geldt nu voor “niet-medische mondmaskers” die nog veel minder effectief zijn in het mogelijk tegenhouden van virussen etc.

Immunoloog Dr. Ir. Carla Peeters

Carla Peeters werkt sinds een aantal jaren als zelfstandig ondernemers in het bedrijf Cobala Good Care Feels Better. Ze werkte als immunoloog aan vaccins voor de preventie van infectieziekten en was 15 jaar change manager voor transformaties en transities naar veerkrachtige organisaties. Tevens was zij bestuurder van verschillende zorgorganisaties. De rode lijn in haar loopbaan is preventie en herstel van mensen en organisaties zodat iedereen een bijdrage kan leveren aan een gezondere en duurzamere wereld.

Interesse in de onderneming van Carla Peeters? Kijk dan op onderstaande link.

Over Carla Peeters

Hier is een link naar PubMed, de wetenschappelijke databank voor papers en peer reviews t.a.v. het Deens onderzoek over mondmaskers;

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33205991

Hier is een link naar Dagblad van het Noorden over het Deens onderzoek met mondmaskers;

https://www.dvhn.nl/buitenland/Deense-studie-mondkapje-beschermt-nauwelijks-tegen-corona-26212799.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

“Afgezien van de ineffectiviteit van medische en niet-medische mondmaskers in het verspreiden van virussen, zijn er dus de risico’s van co-infecties door bacteriën, schimmels en CO2 toename, waardoor het immuunsysteem ernstig verzwakt kan raken”, aldus Peeters, die pleit voor de afschaffing van de mondmaskerplicht. “Zeker bij kinderen is dit een probleem omdat zuurstof belangrijk is voor de groei en herstel”.

Hier is een link naar de publicaties van Carla Peeters in HP de Tijd

https://www.hpdetijd.nl/auteurs/dr-carla-peeters

Hier is een link naar de publicaties van Carla Peeters in HP de Tijd

https://www.trouw.nl/nieuws/toom-het-coronavirus-in-juist-door-scholen-te-openen~bf7bca31

Hier is een link naar de publicaties van Carla Peeters in HP de Tijd

https://www.bd.nl/opinie/meer-kwaliteit-van-leven-voor-kwetsbare-mensen-ze-verdienen-onze-steun~abf3c3cb/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

HELPEN

(Visited 568 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *