Overige

Voeding: een bron van tekorten en ziekmakers

Weet jij wat je eet? Over het algemeen kennen we de namen van de producten die we in onze winkelwagentjes stoppen. Maar, weten we waarvan ze gemaakt zijn?

Wim Zeegers publiceerde in 2017 zijn eerste boek “Stille Slopers”, waarin hij uitvoerig beschrijft hoe ons hedendaagse voedsel een schreeuwend tekort aan mineralen en vitamines bevat. Onlangs verscheen het tweede boek van zijn hand, “De Grootste Slopers van je Gezondheid”, waarin Zeegers ons bewust maakt van de ziekmakers die veelvuldig voorkomen in producten die wij ‘voedsel’ noemen. Met name de aanwezigheid van suikers – in al zijn vormen en soorten – én van geraffineerde plantaardige olies, zijn een vloek voor je gezondheid. De ziekenhuizen en farmaceutische industrie varen er echter wel bij.

Wie de boeken van Wim Zeegers leest en vervolgens zijn voorraadkast in duikt en daar de etiketten raadpleegt, zal kort daarna waarschijnlijk een volle prullenbak hebben en een nagenoeg lege kast.

Dit is de eerste video van de Keuringsdienst van Waarheid over het thema ‘Voeding’. Naar aanleiding van Zeegers’ boeken en het gesprek dat Erik van der Horst met hem voerde, gaan we dieper op onderzoek uit. Want, hoe bestaat het dat giganten uit de voedselindustrie, zoals Unilever en Nestlé, blijkbaar niet kunnen ontdekken wat Zeegers wél ontdekte? Zelfs het Voedingscentrum – een door de Nederlandse overheid gesubsidieerde instelling – propageert met haar Schijf van Vijf allerlei voedingsmiddelen die helemaal niet op die schijf thuis zouden moeten horen; het zijn ziekmakers. Of, is er opzet in het spel?

Bron: https://keuringsdienstvanwaarheid.nl/184-voeding-een-bron-van-tekorten-en-ziekmakers

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken
hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Op Fb hebben we dat ervaren. De pagina van Het Andere Nieuws is er, na enkele verblijven in de FB jail, inmiddels permanent verwijderd. Belangrijk dus om te weten
hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.839 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Voeding: een bron van tekorten en ziekmakers
 1. Gesprek komt aarzelend op gang maar wel interessant. Eigenlijk wisten we dit allemaal al. voedingscentrum en zo weten dat natuurlijk ook wel.
  Maar hier zijn weer andere belangen in het spel. om dat opzet te noemen…. gaat wat ver.
  Verder complimenten Wim. leeftijd al 84 jaar. ziet er aanmerkelijk jonger uit.

 2. Verrekte goed deze Wim.

  Gezien de geplande democide worden mensen gewoon
  vermoord met voedsel.

  Eten wanneer je honger hebt was bij zwervers heel gewoon
  en gezond.

  Zeer interessant!

 3. In aanvulling op het boeiende en zeer nuttige werk van dhr Zeegers, wordt hier het boek ‘Plantparadox’
  dr Steven Gundry genoemd: voormalig hoogleraar hartchirurgie aan de Universiteit van Loma Linda, USA.
  Het boek is inmiddels ook in het Nederlands verschenen.
  Hij veegt de vloer aan met als ‘gezond’ bekend staande voeding, legt uit waarom je die juist niet moet gebruiken en geeft de alternatieven.
  Bijzonder is dat hij ook zichzelf en zijn eigen voedingspatroon aanpakte en aldus zijn 70 overtollige ponden kwijtraakte.
  Het kernwoord is lectinen: deze veroorzaken ontstekingen in ons lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *