Overige

VS vallen Europa aan

Amerikaanse strijdkrachten hebben Europa aangevallen in de rug. Dit gebeurde toen alle Europese ogen gericht waren op het oosten, waar zij Oekraïne steunen tegen Rusland. Het gevaar kwam echter niet uit het oosten zoals verwacht, maar uit het westen. Tot ieders verbazing volgde er geen enkele Europese reactie, noch van Von der Leyen of van welk ander EU-lid dan ook. De ambassadeur van de VS werd niet op het matje geroepen, de EU sprak geen sanctiemaatregelen tegen de VS uit en de diplomatieke banden met de agressor werden niet verbroken. Hoe is dat mogelijk?

Blik op het oosten

De bottleneck van de Europese welvaart is de Russische energievoorziening. Via de Nord Stream 1 pijpleiding krijgt Duitsland en een groot deel van West-Europa goedkoop Russisch gas. Nord Stream 2 is klaar voor gebruik en zal kunnen zorgen voor 50% meer gasaanvoer naar Europa. Door het conflict in Oekraïne en dankzij Europese sanctiemaatregelen tegen Rusland hebben de Russen echter de toevoer verminderd.

Er is een heuse energiecrisis ontstaan in het Westen, waarbij de lidstaten de bevolking hebben gedwongen vijftien procent minder gas te gebruiken. De prijzen stijgen de pan uit en de Europeanen zijn gedwongen de broekriem aan te halen, nu er een gierende inflatie is ontstaan. Sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne betalen Nederlanders gemiddeld 25 procent meer voor hun boodschappen!

De schuld van alle ellende schuiven Europese leiders in de schoenen van de Russen, blind en doof voor de aanval in de rug van de Amerikaanse ‘bondgenoten’.

Lees verder bij de collega’s van DLM Plus; https://www.dlmplus.nl/2023/02/28/vs-vallen-europa-aan/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 1.128 times, 1 visits today)