Ella Ster

Ella Ster*: Waarom komt de allerergste vorm van misbruik steeds weer in de doofpot?

Onlangs sprak Ella Ster met Patricia Mensink van Alwareness Radio over georganiseerd misbruik, een beladen onderwerp waar veel kinderen helaas slachtoffer van worden. In deze eerste uitzending uit een serie van drie, praten we over satanisch ritueel misbruik (SRM) en het netwerk dat met z’n tentakels diep in machtsstructuren verweven zit. “Wij spreken over de allerergste vorm van misbruik en waarom dit steeds weer in de doofpot terecht komt.” 

Alwareness Radio, zondag 2 april 2023

 

Ella Ster | Bron: ellaster.nl

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 2.176 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ella Ster*: Waarom komt de allerergste vorm van misbruik steeds weer in de doofpot?
 1. Ella Ster: Waarom komt de allerergste vorm van misbruik steeds weer in de doofpot?

  Omdat misbruikers gechanteerd en daardoor gestuurd kunnen worden. Daar worden ze dus voor uitgezocht. En als je monsters voor je laat werken zul je zo ook moeten voeren, en dat zul je moeten verbergen.

  Bart

 2. Nooit vergeten dat VDB het tuig al jaren in de klauw had via Michel Nihoul en soortgenoten. Bende van Nijvel, Bilderberg, de ‘roze balletten’, Dutroux, Gladio,
  Een wederzijdse omarming van elkaar in drugs, prostitutie, kindermisbruik.

  Net zoals bij de Bill Gates, de Clinton Clan wordt door de mondiale bankiers met Epsteineilanden en Kindermisbruik de macht behouden. Het aantal doden in de ‘Dutrouxzaken’, ‘Epstein’, ‘Pinoccio’ en de affaire ‘Joris’ loopt al in de honderden.

  Gelukkig blijkt FvD buiten de sferen van ‘de pikkende spechtvogel’ en al die ‘Deugende Demonen’. Al tijdens de kwestie Kruisraketten, Betuwelijn waren CDA, D66 en VVD feitelijk één centraal geleide partij en de controle ligt thans, nog steeds, bij CIA, Bilderberg, NCTV en AIVD. Het smeermiddel is bekend!

  https://www.bendevannijvel.com/forum/viewtopic.php?id=1130&p=9

 3. Juist, Onno Dekker! FVD zal nix uithalen. Je moet zeker niet via de media verzet gaan aankondigen, daar krijgt men alléén maar last mee. Onze vriend Huig Plug zit ook maar tegen de bierkaai bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *