Overige

Waarom zijn UFO’s nog steeds controversieel?

In 2013 bracht luchtvaart- en ruimtevaartingenieur Coen Vermeeren het boek “UFO’s bestaan gewoon” uit waarmee hij veel aandacht trok in de media. Nu, 10 jaar later, is het UFO-fenomeen weer actueel met waarnemingen in de Verenigde Staten en Canada. Nog steeds is het onderwerp UFO’s zeer controversieel, zowel in de mainstream media als alternatieve media.

Sinds de bekende Roswell crash in 1947 zijn er vooral in Amerika ontzettend veel UFO-waarnemingen geweest. In binnen- en buitenland kwamen klokkenluiders, piloten en andere ooggetuigen naar voren die dit hebben bevestigd. De relatie met buitenaards leven werd al snel gemaakt.

In 2018 kwam er een documentaire uit op Netflix van Jeremy Corbell waarin natuurkundige Bob Lazar naar voren trad met zijn bevindingen op de militaire basis Area 51. Hij zou intensief met technologie hebben gewerkt die afkomstig zou zijn van buitenaardse voertuigen. Beter bekend als “reverse engineering”. In de podcast laat ik een fragment zien uit de podcast van Russell Brand waarin Jeremy Corbell zijn visie geeft op de actuele gebeurtenissen in de Verenigde Staten.

In 2021 heeft het Amerikaanse Ministerie van Defensie officieel beelden uit 2004 en 2015 vrijgegeven waarop UFO’s te zien zijn. Luchtmachtpiloten filmden deze ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s) tijdens oefenvluchten.

NASA heeft kortgeleden aangekondigd dat het opnieuw onderzoek gaat doen naar UFO’s. Ze gaan beginnen in de herfst en het onderzoek zal ongeveer 9 maanden duren. Zal er dan na jarenlang onderzoek eindelijk meer duidelijk worden? In de podcast praat ik met Coen Vermeeren over de actualiteit, de technologie van de voertuigen en de relatie met buitenaards leven.

Bron: https://www.blikopdemaatschappij.nl/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 735 times, 1 visits today)