Overige

Wat is Gevonomie?

Vrijwel alle problemen die we nu kennen in de wereld, komen voort uit de extreme verschillen tussen mensen mét veel geld en mensen zónder geld. De economie vindt zijn oorsprong in schaarste en schuld. Alles draait om geld en om het realiseren van méér geld. Hoe meer, hoe beter. Zo lijkt het. Maar niets is minder waar.

Sinds de waarde van geld werd losgekoppeld van goud, heeft geld niets meer van doen met reële rijkdom. Deze loskoppeling heeft extreme gevolgen gehad, zoals de bizarre verdeling van rijkdom, de natuur die wordt uitgeput, mensen die worden uitgeput. “Arme” landen rijk aan cultuur, natuur, en vruchtbare grond worden bestempeld als arm, en “rijke” landen, rijk aan hoge schulden maar mét een groeiende economie, worden bestempeld als rijk.

Dat we het al jaren op deze manier doen, is eigenlijk bizar. Dat we het zo ver hebben laten komen, ook. Maar gelukkig kan het ook anders. Het wordt tijd dat we overstappen van de economie op de Gevonomie.

Bron: https://www.gevonomie.nu/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 279 times, 1 visits today)