4 thoughts on “Wat kunnen wij vandaag nog van het kerstfeest leren?’ Een gesprek met Ad Verbrugge
 1. Godverdomme hou toch eens op met zeiken & liegen! Weer meer dan een uur zinloos gezever! Monotheïsme is BS, boerenbedrog! Er waren al massa heidense saviours op 25 december, het is plagiaat op veel oudere bronnen die ze verdraaid, vervalst hadden tot 1 hoogste almachtige!

 2. Beste Jelle en Ad, j
  Jullie gesprek heb ik als zeer boeiend ervaren en heb er zelfs 2x naar geluisterd !! Zeer boeiend vanwege de resonantie die ik alom ervaren heb, alsook mede in combinatie met mijn spirituele astrologie-cursus !!
  Mijn mede-cursisten zal ik binnenkort zeer zeker en met veel enthousiasme op deze video gaan attenderen !!
  Van harte nog ’n relaxte/zonnige bezinningstijd toegewenst !! Vriendelijke groet van Tineke Vorderman

 3. Beste Jelle en Ad,
  Wat ’n zeer boeiend gesprek tussen jullie beiden. Zelfs zo boeiend dat ik jullie gesprek 2x beluisterd heb tijdens de afgelopen kerstdagen. Het goddelijk mysterie pulseert bij ons allen in ziel geest en lichaam en is voor mij is dit mysterie niet altijd even goed naar ’n ander te verwoorden. Jullie zijn daar aardig in geslaagd en zodoende resoneerde er veel bij mij. Mede door mijn spirituele astrologie-cursus kon ik dus jullie gesprek ook heel goed volgen en ik zal zeer zeker binnenkort mijn mede-cursisten gaan attenderen op jullie zeer boeiende gesprek !!
  Voor nu wens ik jullie nog ’n relaxte/zonnige en resterende mijmertijd toe met ’n hartegroet van Tineke Vorderman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *