Overige

Man belt politie i.v.m. burgerarrest politici in Den Haag

We hebben gezien wat er is gebeurd in Den Haag. Onze overheid heeft bindende contracten gesloten met het World Economic Forum. Dit Forum is een private instelling met de fascistische oprichter Klaus Schwab.
Build Back Better komt daar vandaan. Dit verklaart waarom wij nu gegijzeld worden in een lock down en bestookt worden met onzinnige maatregelen. Het virus wordt misbruikt om hun agenda door te voeren die niet door ons democratisch is gekozen.

Dit zijn oorlogsmisdaden. Dat zal ook de reden zijn dat dit jaar de meeting in Davos is afgelast i.v.m. doodsbedreigingen.
Ook Hugo de Jong is inmiddels beveiligd en niet voor niets. Mensen die al langer wakker zijn weten van deze misdaden en verborgen agenda’s af. Burgerarrest zinvol? Luister en oordeel zelf !

De klok staat nu 5 over 12 en laat Nederland a.u.b. ontwaken want er voltrekt zich nu in meerdere landen een Humanitaire ramp.

Bron: https://www.bitchute.com/channel/0x88Q8P1vRcx/

(Visited 2.421 times, 1 visits today)
12 thoughts on “Man belt politie i.v.m. burgerarrest politici in Den Haag
 1. All cops are bad! Ik wil niet met politie spreken! Politie staat in dienst van het staatisme, niet van de gewone mensen! Het is gecreëerd door het kapitalisme! Heeft niet altijd bestaan!

 2. ‘Ik volgde alleen maar orders op’ is NOOIT een geldig excuus of een VERKLARING voor immoreel, crimineel gedrag, en is een belaberde/manke poging om persoonlijke verantwoordelijkheid af te schuiven ZOU NOOIT TOEGESTAAN MOETEN WORDEN als een geldig excuus voor zulk gedrag.

  Het zijn de ORDER FOLLOWERS die dit KARTEL in stand houden.
  zonder politie en leger is het binnen 24 uur afgelopen.

  ORDER FOLLOWERS: Mark Passio explains how Following Orders means doing what you are told to do, without judging for yourself whether or not the action you are being ordered to carry out is RIGHT or WRONG.

  If an individual is following orders, that individual CAN NOT be exercising Conscience, since, by definition, exercising Conscience means that one is willfully choosing for themselves Right Action over Wrong Action.

  ‘I was just following orders’ is NEVER a valid excuse or JUSTIFICATION for immoral, criminal behavior, and this lame attempt to abdicate personal responsibility SHOULD NEVER BE ACCEPTED as a valid excuse for such behavior.

  The term Justification comes from the Latin noun jus: “right; law” and the Latin verb facere: “to make; to create”.

  Mahatma Gandhi] je helpt een slecht systeem het meest effectief door te gehoorzamen aan zijn bevelen en decreten. Een kwaadaardig systeem verdient een dergelijke trouw nooit. Trouw eraan betekent deelhebben aan het kwaad. Een goed mens zal zich met zijn of haar ziel verzetten tegen een kwaadaardig systeem.'” Sterkte.

  Sterkte en kracht voor deze eerlijke agent…

 3. All cops zijn niet slecht…Maar het is wel zo dat ze voor zichzelf n streep moeten trekken…tot hier….. en niet verder ! Basta

 4. Ze zijn niet allemaal persoonlijk slecht, maar staan altijd in dienst van dat staatisme! Dat is het gevaar voor de gewone mensen, de structuur waar ze in vastzitten. In een anarchistisch horizontaal bestuur is geen politie nodig omdat er gewapende burgers zijn die altijd voor de rechten van hun medeburgers zullen opkomen, daar zijn ook geen politici nodig, want iedere burger heeft daar 100% inspraak in het bestuur. Het zit helemaal anders in elkaar dan dat verticaal staatisme!

 5. Wat is dat daar over die Mahatma Gandhi, 13/33? Wat heb je onderzocht van die zijn leven? Wat ik weet, is dat hij de schuld is van het ontstaan van Pakistan! Hij was een pedo uit de hogere kaste! Hij heeft zinloos die mensen opgeofferd! Wat een pretentie om mensen voor je zever te laten afslachten!

 6. Agenten moeten maar ontslag nemen & een andere job zoeken? Errico Malatesta steunt dat Ghandi gedoe niet! Zie het anarchistisch verzet 1936 Spanje? Hoe het verzet moet gebeuren, dat moeten de mensen samen beslissen in hun zelf georganiseerd volksbestuur.

 7. XB klopt idd…n pedo was het ! En Mark Passio ….was satanist…n priester zelfs een toegewijde satanist ….die blijkbaar uit zijn kerk werd geschopt ?

 8. Kent u wel de waarheid over zijn leven?
  Uw vocabulaire/kwalificaties wordt/worden niet gedeeld.

 9. M ? wtf ..Kent u wel de waarheid over zijn leven?>XB klopt idd…n pedo was het !!!!!!!! stel de vraag aan youtube kanaal> The Mark Passio Archive
  (Het is zijn citaat).
  Ik heb ook zo mijn twijfels over Passio…maar dat neemt niet weg dat het nog steeds n goede video is. Heb twijfels aan heel veel kanalen die nu nog op JewTube zitten…Basta!

  https://www.youtube.com/watch?v=EMMEC4BYdos
  Mark Passio explains how Following Orders means doing what you are told to do, without judging for yourself whether or not the action you are being ordered to carry out is Right or Wrong.

  If an individual is following orders, that individual CAN NOT be exercising Conscience, since, by definition, exercising Conscience means that one is willfully choosing for themselves Right Action over Wrong Action.

  “I was just following orders” is NEVER a valid excuse or “justification” for immoral, criminal behavior, and this lame attempt to abdicate personal responsibility SHOULD NEVER BE ACCEPTED as a valid excuse for such behavior.

  The term Justification comes from the Latin noun jus: “right; law” and the Latin verb facere: “to make; to create”.

  Justification = To “Create” A Right.

  “You assist an evil system most effectively by obeying its orders and decrees. An evil system never deserves such allegiance. Allegiance to it means partaking of the evil. A good person will resist an evil system with his or her soul.” – Mahatma Gandhi

  This is an excerpt from Mark Passio’s phenomenal lecture entitled: “Natural Law – The REAL Law Of Attraction And How To Apply It In Your Life.”

  Click here to watch the full length lecture: http://www.youtube.com/playlist?list=

  Visit Mark Passio’s website, What On Earth Is Happening, at http://www.WhatOnEarthIsHappening.com
  ______________________________________________________________________________________
  M ik had de AIVD al in 2015 op mijn PC en daarna Cellebrite/NSO…. etc.
  Ik was een van de eerste kanalen op het JewTube die het moest ontgelden.

  Ik was al jaren (2008) op de hoogte van de reset lang VOOR dat Willem Middelkoop met zijn video …sporen van bedrog kwam.

  Als je toch vragen wil stellen ? Doe het eens aan C.W ivm het verwijderen van de video van Dennis Honing…of aan n oorlog reeds verloren ….van protest naar ….kruiden dokter ?

  En verzet prima zoals XB schreef ..maar dan moet de Nederlander eerst wel de TV uitzetten en begrijpen wat hem te wachten staat…zonder kennis is geen verzet mogelijk

 10. 13/33, inderdaad, verzet moet heel goed georganiseerd zijn, is niet simpel. Niet iedereen is er geschikt voor, zal ook nooit aan iedereen opgelegd worden, dwang is altijd uit den boze! Mijn vorige reactie was een tikfout in natuurlijk, hahaha, intellectualistisch moest dat zijn. Ja zolang ze de officiële maar blijven volgen & op reageren, zal er niets van een succesvolle revolutie kunnen komen, ik vrees het ergste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *