Alternatief tv

Wat willen de inwoners van Oost Oekraine? Ab Gietelink zoomt met reporter Sonja van den Ende.

De mensen in de Donbas willen onafhankelijkheid, maar als ze moeten kiezen, dan kiezen ze voor Rusland en niet voor Oekraïne’
De mainstream media leunt zwaar op informatie van de Oekraïense regering in Kiev. Hoeveel journalisten zijn er daadwerkelijk in de Donbas en Marioepol geweest en welke indrukken kregen ze daar? Journalist Sonja van den Ende reisde vanaf half Maart in vijf verschillende reizen ‘embedded’ naar Zuid-Oekraïne en de Donbas, waarbij de afgelopen maanden het zwaar beschadigde Marioepol bezocht. Van den Ende bekritiseerde in de Syrische oorlog reeds de ‘framing’ van de westerse media.

Bron: www.alternatief.tv

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 537 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Wat willen de inwoners van Oost Oekraine? Ab Gietelink zoomt met reporter Sonja van den Ende.
 1. Een verademing nog wat te horen uit een land wat nog heel wat normaler overkomt dan het
  gekkengesticht WEF!

  We zullen helaas hard moeten vechten
  zoals blijkt uit de NCTV trollen:

  Felix <———————————————-

  17 uur geleden

  Eindelijk weer eens “goed” nieuws voor blckbx & consorten na 1,5 jaar van cijfers die het tegendeel laten zien is er deze week in België 1 pagina van de 69 die informatie bevat dat vaccinatie ongunstig is. En dan brandt je van Ranst af en zie je het gelijk aan je zijde.

  Op deze wijze heeft blckbx vaker nieuws gebracht en als de statistieken de volgende periode weer minder gunstig voor de anti vaxers uitpakt dan hoor je ze er niet meer over.

  Integer?

  Onderzoekend?

  Oprecht?

  Echt niet.

  Requin<—————————————————

  Een hartelijk welkom voor de trol Felix. Kom je eens inlezen in het japanse Pfizer rapport, de geschriften van Didier Raoult, Luc Montagnier etc.

  WITS World Integrated Trade Solution

  COVID-19 Test Kits (300215) imports by country 2017

  Netherlands …………… 2,770,122.90 1,214,050 kg

  Nog in de archieven terug te vinden! Voorbedachte rade!

  Verspreiden naar kamerleden!

  ing. J. Onno Dekker

 2. Die dodenlijsten zijn er inderdaad….ook die Patrick Lancaster staat erop, Sonja dus ook. Niet vergeten, maar we hebben te maken met Nazi Globalisten en een Nazi Nato, zelfs het WEF wordt gerund door Nazi gezinden. En die 3 organisaties hebben veel met elkaar te maken, daarbij mag je dan ook de CIA, FBI en de EU en USA erbij halen. Al jaren zijn ze bezig met het plan te maken om opnieuw de wereld te willen veroveren. 2e WW was mislukt met name door het fantatisme van de Russen, die deden hun werk wel zoals beloofd….de USA/UK en dergelijk dus verre van dat. Die hebben slechts 12 Nazis werkelijk gestraft met de doodstraf. Honderden, misschien wel duizenden zijn ondergronds gegaan maar hebben de voorbereidingen al snel hervat om af te maken wat Hitler bedoelde met Barbarossa, het ging toen om vernietiging van het Russische volk, Lebensraum en uiteindelijk om alle grondstoffen op te delven en zelf te gebruiken. Nu is het zeg maar een soort van Barborossa 2.0, op een andere manier, intelligenter. Maar alleen Putin en co die trappen er niet in. De rest van de bevolkingen, 80% in Nederland, dus wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *