Blckbx

We are literally turning into China. …zegt rechtsfilosoof Vlaardingerbroek – Engels gesproken

Vannacht sprak rechtsfilosoof Eva Vlaardingerbroek live vanuit de blckbx-studio in Edam met Fox News presentator Tucker Carlson in Florida. In de Verenigde Staten heerst de perceptie dat het leeuwendeel van de bevolking voorstander is van vaccinatieplicht, legt Carlson uit, terwijl er een groeiende mondiale tegenbeweging actief is. Carlson nodigde Vlaardingerbroek uit om het Amerikaanse publiek bij te praten over de Europese massademonstraties tegen de coronamaatregelen, de aanstaande vaccinatieplicht in Oostenrijk en de invoering van de ‘Europese digitale identiteit’.

Vlaardingerbroek maakte in krachtige bewoordingen duidelijk dat de Europese Unie met haar beleid een weg is ingeslagen naar tirannie, massasurveillance en totale controle:

“There’s a massive movement going on in Europe right now of tons of people, hundreds of thousands, millions of people actually, who are very much aware of what’s at stake here. These people are aware of the fact that our constitutional rights are being set a side without an end-date and that we’re heading towards a new system, a tyrannical regime of mass surveillance and control.”

Volgens Vlaardingerbroek is de coronapas en de invoering van een Europese digitale identiteit voor elke EU-burger de opmaat naar een evenknie van het Chinese Social Credit System. Het systeem waarin alle Chinese burgers continue worden gemonitord en een score krijgen op basis van hun gedrag. Dit systeem werkt met beloning en straf. Slecht gedrag leidt tot verlies van allerlei (voor)rechten.

“Basically we already have a system in place right now that’s is very close, or at least reminds of the beginning phases of a Social Credit System. We are literally turning into China.” Zegt Vlaardingerbroek.

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.464 times, 1 visits today)
6 thoughts on “We are literally turning into China. …zegt rechtsfilosoof Vlaardingerbroek – Engels gesproken
 1. Wij moeten zelf denken, geen experts nodig die het voor ons zouden moeten weten, de officiële is zo toch ook altijd aan het zeveren, het gaat niet over een virus, toch blijft men daar altijd overal op doorboren, bezetters interesseren zich niet in feiten, die voeren alléén maar agenda’s uit! Wij hoeven bezetters niet uit te leggen dat ons lichaam onze eigen verantwoordelijkheid is! Bezetters moet je opruimen godverdomme! De blckbx tijdvreters natuurlijk weer, valse oppositie!

 2. Het aantal protesters maakt niet uit voor tirannen aan de macht gekomen als BEZETTERS, die krijg je daar niet mee weg! Berichtgeving of niet maakt niet uit! Al die negatieve voorspellingen helpt je ook niet van de bezetters af, alléén gewapend verzet! De reactie van de massa is ook van in het begin fout!

 3. Onder het uitroeien van de weffers kunnen we echt niet uit.
  Kies je wapens en ga aan de slag. Dit is de teneur in Frankrijk
  en deze video bevestigt weer waar we voor staan.

 4. Kwader dan ooit
  —————————
  Tijd dat nederlanders gewoon het wefferstuig gewoon af en toe een redresserende
  psychologische tik geven. Het is verdorie altijd proportioneel en als iemand op
  straat protesteert tegen een wefcrimineel dan wordt hij weggewerkt met stasi-methoden.

  Het weftuig in kamerkartel en kabinet zal door hun eigen handelen ten onder gaan,
  zelf hoop ik dat het maar spoedig zal zijn.

  Wilders vind ik met de dag waardevoller in het ontmaskeren van de Klavers en Jetjes
  die volslagen gestoord, laf en crimineel bezig zijn en genocide niet schuwen. Geweld
  dus.

 5. Ing. J. Onno Dekker
  Afmaken of zelf ondergaan, schiet je vijand dood! ALS JE WILT OVERLEVEN!

  Hammurabi is weer actueel
  ————————————–

  Oog om oog tand om tand. Het recht onder Hammurabi was nog proportioneel, een duur woord voor evenwichtig.

  Het recht van Rutte, Schwab en Kaag is buitenproportioneel heel veel levensjaren van jongeren opofferen, niet om ouderen te redden, maar om de aarde te ontvolken. Er worden in het geheel geen ouderen gered, in tegendeel, gevaccineerd, doodgespoten of vermoord, aan inadequate beademings apparaten gelegd voor tijdelijke ziekenhuiswinst.

  Het gaat net zoals in WO II om uitroeien voor Lebensraum van de ‘elite’.

  Tegenover dit buitenproportionele recht van Klaus Schwab mag ik hier welzeker een ‘binnenproportineel recht’ zetten; het recht
  een Schwab, Bill Gates, Fauci, Rutte, Kaag levenlang op te sluiten voor het redden van meer dan miljoenen!

  Bij een totale teloorgang van ieder recht zullen de Che Guavarra’s echter de vele weffers gedwongen het genadeschot geven.
  Weinig keuze meer in de wereld van het ondergaande WEF, maar nog altijd een
  keuze binnen proporties tegen een moordend regime buiten alle proporties.
  $

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *