De Nieuwe Wereld

We zijn in oorlog, maar beseffen het niet. Een gesprek met Pieter Cobelens

Ad Verbrugge in gesprek met generaal-majoor buitendienst en oud NOVD-directeur Pieter Cobelens over de nieuwe koude oorlog waarin wij ons momenteel verkeren. “Nederland is bang om beslissingen te maken.”

(Visited 1.323 times, 1 visits today)
8 thoughts on “We zijn in oorlog, maar beseffen het niet. Een gesprek met Pieter Cobelens
 1. Ja, & in een oorlog moet er fysiek met wapens gestreden worden op deze hel planeet van de kosmos! De autoritairians & totalitairians moeten opgeruimd worden! Tenzij we tovenaars in dienst kunnen nemen, die ze weg kunnen toveren, maar in het Matrix universum werkt dat niet, we hebben hier geen brood in handen door simpel even aan brood te denken! Oorlogen zijn er in de kosmos ook altijd geweest, wij zijn niet de uitvinders van de kerwspens, in een heel ver verleden werden er veel zwaardere kernwapens gebruikt, daarom dat aliens Amerika hadden gewaarschuwd, maar Eisenhower vond militaire macht belangrijker! Nooit gehoord over schotels die zich in de buurt van militaire kernwapens bevonden wereldwijd? Die ze konden activeren & onklaar maken? Militaire leiders hebben er bekentenissen over afgelegd, hebben er persconferenties over gehouden. Eisenhower had akkoorden met de verkeerde aliens afgesloten, mensen mochten door deze aliens ontvoerd worden tegen hun wil, dat vond Eisenhower allemaal goed, als hij er maar supertech van hen er in de plaats voor kreeg, politiek tuig! Het politiek tuig heeft altijd hier al de massa misleid & bedrogen, is nooit anders geweest!

 2. Volgens XB is God een door machtswellustige mensen geschapen illusie om het volk onderdanig te houden, maar heeft hij geen enkele moeite in het bestaan van aliens te geloven. Terwijl voor beiden geen tastbaar bewijs bestaat, maar de Een de mensheid vele heilige boeken heeft gezonden en hen het eeuwige leven belooft in ruil voor een vroom en zedig leven, terwijl de anderen de aarde nu al eeuwen met technisch hooggeavanceerde voertuigen bezoeken om deze vervolgens als complete amateurs in woestijnen neer te storten. Mochten aliens bestaan, dan nog is de grote vraag wie hen heeft geschapen. Het antwoord is simpel: de Heer der Werelden.

 3. Spoedbericht: kijkt u s.v.p. op niburu.co, 29/12: het bericht over de komende demonstratie, Museumplein, Amsterdam: de aangekondigde ME-staking lijkt een truc van de ME om het leger vrij baan te geven……… met alle rampzalige gevolgen van dien.
  Zie aldaar.

 4. Ja leuke titel, maar waar ging dit in godsnaam over? Een uur lang ouwehoeren over dat we een Nederlandse cloud moeten hebben.

 5. Ik mag zelf toch privé geloven wat ik zelf wil, zolang ik maar geen ufopartij begin ofzo, want daar ben ik zelf tegen, bestuur & geloof altijd gescheiden houden! Maar dat doet het politiek tuig niet hee! Trouwens ik geloof niet zomaar iets, ik heb voor alles wat ik zeg bewijzen! Aliens bestaan wel degelijk! Maar Jezus freaks hebben er al op voorhand een antwoord op voor de rest van hun leven, Satan!

 6. Hallo Aller aller allerbeste mensen ,

  Heel de wereld is oplichterij en alles is truuk net als de M.E. staking om inderdaad het leger vrij baan te geven.
  Politie,brandweer , zorgpersoneel gaan massaal naar rechts en de daders gaan massaal naar links oftewel misleiding,afleiding en oplichterij.
  Ingehuurde relschoppers , ingehuurde beroepsdemonstranten om zo te rellen op aangelegenheids acties.
  Kijk die camera mensen die staan gewoon rustig te filmen in de hitte van de strijd zonder geraakt te worden en soms worden ze even fake geraakt om het hele gebeuren niet op te laten vallen.
  Net als een moord , ongeluk dat wordt altijd gefilmt en terwijl er moet worden ingegrepen dat klopt voor geen meter dat is allemaal en altijd in scene gezet door ingehuurde mensen.
  Lieve lieve lieve mensen we leven in een acteer wereld en de acteurs en actrices worden goed betaald door de hufters achter de schermen dus ja 3 x raden de zwarte adel.

  Mvg

  Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *