Overige

De verbijsterende prikleugens op een rij! – Nederlands ondertiteld

10 thoughts on “De verbijsterende prikleugens op een rij! – Nederlands ondertiteld
 1. Inderdaad, ze liegen altijd al over alles, het zijn allemaal NWO poppen in de grote wereldpoppenkast! Over heel de wereld ook altijd dezelfde zeikerds in de officiële! Alle dagen overal maar angst blijven zaaien over nieuwe Corona varianten die iedereen dodelijk zouden bedreigen, kunnen ze weer lekker hun moordpriks zitten pushen aan de gewone mensen! Totaal strijdig met de Neurenberg-codes!

 2. Alle aangiftes en rechtszaken tegen de heersende duistere elite zijn slechts toneelstukjes met een reeds vaststaande uitkomst en dienen slechts om het volk rustig te houden en de vrijmetselende lieden wat meer tijd te geven om hun satanische agenda door te kunnen drukken. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, bestaat het rechtssysteem net als het onderwijssysteem, de media, de politiemacht en het leger enkel om de regering te dienen en het laagwaardige volk te sturen en onderdanig te houden.

  Net als dat het geen toeval is dat de satanische maçonnieke Kabbalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maçonnieke lieden van joodse afkomst die handpoppen als tante Merkel, ome Macron, neef Hugo en nicht Rutte volledig in de met shekels volgepropte broekzak hebben zitten, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle brainwash-massamedia ter wereld inclusief het zedeloze en verdorven Hellywood en vrijwel alle staatspropagandazenders waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) geregeerd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

  Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door misbruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’-wapen (de boeken van professor Norman Finkelstein, zoon van Joodse Hollocaust-overlevenden, geven hier een gedetailleerd beeld over) heeft deze relatief kleine satanische groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden en te onderwerpen en God uit de harten van de mensheid proberen uit te bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e Wereldoorlog teneinde het Grote Plan te kunnen vervolmaken.

  Want het schijnt bij een groot ‘wakker’ deel van de samenleving nog steeds niet door te dringen dat het Grote Geheim (dat zelfs de Grootmeesters der Vrijmetselarij niet kennen) niet slechts ’totalitaire wereldcontrole’ door de duistere elite is, maar dat het ultieme doel van deze vervloekte duivelvereerders al eeuwenlang is geweest om het op de al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon plaatsen van de langverwachte Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie), die de wereld vervolgens met onrecht en onderdrukking zal corrumperen om zo de meerderheid der mensheid van Gods weg af te houden en deze met alle macht proberen richting het Hellevuur te misleiden.

  Het gaat hier dus om een letterlijke strijd om de ziel van de mensheid. De strijd om wereldse macht en rijkdom is slechts een façade, een dekmantel van deze lieden om het werkelijke doel mee te verhullen. Dit is een strijd die al sinds het begin der tijden achter de schermen gaande is, maar waarvan de sluiers zeer binnenkort zullen worden opgelicht en waar ieder mens, gewillig of onwillig, getuige van zal worden. En eenieder die nu nog denkt vrolijk en vredig door te kunnen slapen en zijn vroegere levensstijl te kunnen voortzetten, die zal keihard uit zijn/haar droom worden wakker geschud door de aankomende realiteit.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

 3. deze liegende lui zijn al lang door de mand gevallen, de enigste weg om uit deze plandemie te komen is om deze lui te laten verdwijnen en of op te ruimen. Dat kan toch niet zo moeilijk zijn?

 4. Volgens mij is de ziel van de mens bij de bijbelmensen gebaseerd op dat Joodse verhaaltje over Adam & Eva, dat God lucht in Adam blies, & hij daardoor een levende ziel werd. Die gestorven zijn moeten volgens hen wachten op een fysieke opstanding in een verzonnen eindtijd. Maar zo zit het echt niet in elkaar, dat is allemaal BS!

 5. De term ziel wordt door de verschillende religies anders geïnterpreteerd, vaak (onder andere in het christendom) als het ondeelbare en onsterfelijke deel van de mens, diens essentie.
  Animisme wordt vaak geassocieerd met primitieve jagersgemeenschappen, maar het komt eigenlijk voor in allerlei religies over heel de wereld. Bij animisme wordt geloofd dat alle dingen, niet alleen mensen bezield zijn. Zo kunnen zielen ook in andere dieren, planten en stenen huizen…
  Wpedia

 6. De monotheïsten & de materiële wetenschap van deze planeet zeggen dat de ziel in het bloed is, het DNA, materieel, het kan na de dood alléén maar terug tot leven worden gebracht door een almachtige oppergod tijdens de opstanding der doden in hun verzonnen eindtijd. De wetenschap denkt door klonen, ze geloven niet in een spirit die het lichaam als dwangbuis hadden bewoond, er een gedwongen incarnatie in hebben waarbij hun werkelijke spirit geheugen werd gewist, dit brengt ze in de illusie dat ze het lichaam zijn. Deze planeet is een dump hel voor dissidente spirits van over de hele kosmos. 400 000 jaar geleden creëerden de tiranniek heersers over deze planeet de slaven voor hun vuile werk, daar stammen wij van af. De bijbel beweert paradijs, foute vertaling van veel oudere bronnen, dierenpark, ze werden als dieren gehouden in concentratiekampen! Die heersers zien ons als hun eeuwige slaven.

 7. Bronnen: Soemerische kleitabletten, Lawrence R Spencer ”alien interview”, the 5th kind YT, Bram Vermeulen ”in den BEGINNE” YT …. Trek na, doe eigen onderzoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *