Café Weltschmerz

Wees uw broeders hoeder – Peter Toonen en Gitta Sluijters

Naar aanleiding van de publicatie van “The Truth Is Out There” interviewt Peter Toonen Gitta Sluijters (1976) over haar bijdrage aan dit visuele verhalenboek, waarin de zoektocht naar de waarheid centraal staat, rondom achttien bekende thema’s waarvan de gangbare lezing wordt betwist. Onder het motto “wees uw broeders hoeder” gaat Gitta met Peter in gesprek en neemt ze de kijker mee achter de schermen van de farmaceutische industrie.

Ze legt uit hoe ons reguliere allopathische zorgsysteem met de focus op farmaceutische middelen niet het resultaat is van een natuurlijke ontwikkeling, maar van een gigantische samenzwering door de beruchte oliemagnaat John D. Rockefeller en consorten, ten bate van Big Pharma en Big Oil, die in wezen één zijn. Ze legt gigantische corruptie en vrijwel onaantastbare macht van Big Pharma bloot en laat zien hoe we als samenleving zijn misleid met ons huidige medische systeem. Een systeem dat niet de volksgezondheid dient, maar de belangen van het farmaceutische kartel en de angstaanjagende agenda van de duistere machten daarboven.

Gitta groeide op als dochter van een apotheekhoudende huisarts in een gezin waar openlijk gesproken wordt over de bezwaren van de moderne westerse geneeskunde, die vooral aan symptoombestrijding doet middels farmaceutische medicatie maar de oorzaak van de kwaal meestal onberoerd laat;geneeskunde waarin het medische denkmodel teveel een biochemische benadering is geworden zonder oog voor de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Ze maakt zich momenteel grote zorgen over het gemak waarmee veel mensen de experimentele coronaprik nemen omdat ze “vertrouwen op de wetenschap”. Wat de meeste mensen echter niet weten, is dat de verantwoordelijkheid voor het testen van de werkzaamheid en betrouwbaarheid van geneesmiddelen en vaccins, en de methodiek en onderbouwing daarvan, bij de industrie zelf ligt. Bij de farmaceuten zelf dus voor wie de geneesmiddelen en vaccins hun bron van inkomsten zijn! Dit werkt gigantisch misbruik in de hand en het manipuleren van onderzoeksresultaten. Farmaceuten sjoemelen structureel met gegevens en bedenken elke mogelijke list om hun middelen veel effectiever en veiliger te presenteren dan ze in werkelijkheid meestal zijn.

Wetenschap gaat bovendien over consensus, iets dat er in het geval van de experimentele corona injecties niet is. Verre van! Honderden artsen, wetenschappers en vaccinontwikkelaars wereldwijd waarschuwen voor de gigantische risico’s van de genetische modificatie technologie waarmee de corona injecties worden gemaakt, zij worden echter structureel gecensureerd. Evenals de honderden vaccinslachtoffers die met hun verhaal naar buiten komen. De bevolking mag namelijk maar één ding horen: dat deze corona injecties veilig zijn. De farmaceuten hebben het ondertussen zo geregeld dat ze bij vaccinschade juridisch niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. Zo harken ze naar hartenlust miljarden dollars binnen en zitten onschendbaar op hun obscene bergen met geld. De vaccinslachtoffers daarentegen zitten met de gebakken peren.

Volgens Gitta hebben we een paradigmaverandering nodig binnen de geneeskunde, een gezondheidsrevolutie, want dit moet en dit kán anders. Ze is ervan overtuigd dat die omwenteling er komt als mensen gaan inzien dat het zorgsysteem dat we nu hanteren de mensheid niet dient. Gezondheid is geen verdienmodel, het is een mensenrecht!

Voor meer informatie en bronnen, ga naar: www.thenewworldconsciousness.love

(Visited 453 times, 1 visits today)
One thought on “Wees uw broeders hoeder – Peter Toonen en Gitta Sluijters
 1. Dr. Rima Laibow >Codex Alimentarius Criminalizing Natural Health Vitamins & Herbs = Depopulation Agenda [Dutch Subs].

  https://duckduckgo.com/?q=Codex+Alimentarius+Dr.Rima+Laibow.Dutch+subs&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DmsKOAGm1Mas

  Dr. Rima Laibow over > Codex Alimentarius criminaliseert natuurlijke gezondheidsvitamines & kruiden = Ontvolkingsagenda [Dutch Subs] Nederlands.
  (((Medical Doctor Studies 16,000 Pages of Codex Documentation)))
  De bedoeling van de wereldwijde push voor de Vitamin and Mineral Guideline is om de wettelijke beperking van natuurlijke gezondheidsproducten mogelijk te maken. Het heeft niets te maken met “consumentenbescherming” zoals wordt beweerd. Het gaat erom voedingssupplementen van de markt te verbannen, zodat u gedwongen wordt te kiezen voor de geneesmiddelen van de farmaceutische industrie.

  Maar het belemmeren van uw toegang tot vitamine C is slechts één voorbeeld van wat de Codex ernstig zou beperken. Vrijwel alle andere supplementen en traditionele middelen zouden ofwel verboden worden, ofwel teruggebracht worden tot onder de therapeutische dosis (waarbij de verkeerde toxicologische wetenschap gebruikt wordt om betekenisloze “bovengrenzen” vast te stellen).

  Wie is verantwoordelijk voor de Codex Alimentarius?
  Codex is een gezamenlijk project van de Wereldgezondheidsorganisatie en de Voedsel- en Landbouworganisatie en is het resultaat van een complexe relatie tussen:Verenigde Naties – die de Codex Alimentarius Commissie in het leven riepen als handelscomité
  de Wereldhandelsorganisatie, die de richtsnoeren, voorschriften en normen van de Codex Alimentarius kan afdwingen door middel van dwingende handelssancties
  Wereldgezondheidsorganisatie – een VN-orgaan dat actief bijdraagt aan de totstandkoming van de regelgeving van de Codex Alimentarius, ondanks het feit dat de Codex direct en expliciet in strijd is met de eigen bevindingen van de WHO over sterfte in de wereld door ondervoeding (de bevindingen concluderen dat voedingssupplementen in hoge doseringen belangrijk zijn voor de wereldgezondheid – de Codex zou deze supplementen in hoge doseringen verbieden en gaat dus in tegen de eigen bevindingen van de WHO!)
  Voedsel- en Landbouworganisatie – een ander orgaan van de VN, dat ook tegen de bevindingen van de WHO ingaat vanwege haar steun voor de Codex
  Onze FDA en USDA
  etc etc
  Rima E. Laibow, MD, is an American physician who has been successfully practicing natural medicine since 1970. She has carefully studied more than 16,000 pages of Codex Alimentarius documentation and has come to the inescapable conclusion that Codex Alimentarius would wipe out freedom of choice in supplementation, natural remedies, and clean food, if brought to enactment here in the U.S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *