Een Oorlog Reeds Verloren

Wie is er bang voor het grote boze WEF? | # 3.74

Er is al veel gezegd over het WEF, het World Economic Forum, en toch nog lang niet genoeg. Tot aan het hoogste niveau lijkt men volledig langs elkaar heen te praten wanneer het gaat om de eliteclub uit Davos waar ’s werelds rijksten en machtigsten bij elkaar komen – maar alleen om te praten, zo luidt het; absoluut niet om op ondemocratische wijze sturing te geven aan geopolitieke besluitvorming. Hoe komt u erbij.

Zijn de zorgen terecht? Is het wantrouwen gefundeerd? Of is het allemaal maar een storm in een glas water, een overtrokken complotfantasie, een onheuse bejegening van een losse verzameling hooggeplaatsten met niets dan goede bedoelingen? Het zal u niet verbazen dat ook Sven er het zijne van denkt…

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.424 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Wie is er bang voor het grote boze WEF? | # 3.74
  1. Schitterend verwoordt Sven, dank voor deze duidelijke uiteenzetting. Ik snap volledig je frustratie over hoe mensen dag in dag uit gefopt (willen) worden terwijl het recht onder hun neus zo helder plaatsvindt. Godspeed ook voor jou en blijf deze journey volhouden!

  2. Volgens mij zijn die rechtbanken puur tijdverlies, wij kennen onze mensenrechten, ze mogen niets pushen, daar moet je over gaan! De bezetters moet je afvoeren!

  3. Wachten op de golf die komen gaat en het schip met deze koers upside down zal doen gaan? Dank voor je heldere uiteenzetting Sven. Peiling bij mensen in mijn omgeving zijn niet erg hoopgevend er zal een grotere “kracht van buiten” nodig zijn die golf in beweging te zetten, stuur dit het Universum in aub.

  4. lieve Sven, iedereen op deze site, en daar waar naar jou en andere vrije geesten wordt geluisterd, bereikt de kudde niet. ik stuur al 2 jaar lang berichten toe aan mijn familie, buren, en vrienden van toen… niemand, wenst de artikelen/videoos die ik doorstuur (openhartig) tot zich nemen. allemaal aan de buis gekluisterd en parool/volkskrant-pulp lezend. academici, en anderen. hier, in binnenstad Amsterdam, spreek ik soms de winkeliers aan. same song. enkel neidigheid is hun anrwoord in spreken, of smoelwerk. ‘jij hebt jouw mening, ik de mijne’… is bijna standaard hun harteloze inbreng (in een niet tot stand komend ) gesprek. waarschijnlijk is hun verweer aangestuurd door de media (hoe met wappies/anti vaxx om te gaan) . het is intens treurig.
    zelfs in de zgn blije verzet groeperingen is heel weinig kracht te zien. zo gauw iets een beetje mis gaat rennen de meesten weg, ipv op te komen, bijvoorbeeld, voor een mens die aangevallen wordt door politie. ik huil in mijn hart. de trukkendoos van dit totalirair regime is pas net ge-opend, beetje spelen met winkeltje open – winkeltje dicht, 2G wel, 2 G nog even niet. tot de nieuwe variant, het levensgevaarlijke BG virus de (schijn-) wereld ingebracht wordt. ( tot zover gaat het nergens anders om dan een seizoens-griep ) en oooh, wat zijn wij allen blij met zoveel coulance van onze leiders. heil rutte! heil knaag! zo meteen met de 5G overal aan, zie de massa straat opbrekingen in Amsterdam, waar de kabels worden getrokken, overal hekken, overal in gele hgesjes gestoken demi imbecielen, die zelfs voetgangers verbieden hun weg te gaan! net 5G aan gezet, worden alle ingespotenen levens gevaarlijk, aangestuurd door “stemmen” in hun hoofd, aangestuurd, wellicht, tot het aanvallen van ‘ongewensten’ … dat ben jij, en ik, en de meesten mensen, hier, nu. hoe kan de vrije geest zich beschermen tegen horden idioten, on-mensen? klinkt dit te gek voor woorden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *