Overige

Wij de ouders: Zo ga je om met uitsluiting en groepsdruk

Tijdens de Ouderraad van donderdag 16 september is docent Willemijn van Brenk, Frank Stadermann en Christa Wiersma te Gast.
Willemijn van Brenk is een regelrechte hit op TikTok door haar (bijna reality-tv-achtige) filmpjes waarin je haar ziet lesgeven en op karakteristieke wijze praten met haar puberende leerlingen. In enkele maanden tijd is haar account enorm gegroeid en bereikt ze miljoenen kijkers. Willemijn is docent Nederlands en maakt zich ernstig zorgen over de leerlingen en de zorg op dit moment. Zij roept op tot verenigen.
Frank Stadermann levert juridische input die nodig is om de vereniging kracht bij te zetten en geeft hij inzicht in welke stappen je zelf kan zetten om verdeling te voorkomen.
Daarnaast komt Christa Wiersma de ouderraad versterken. Zij is de initiatiefneemster van Buutvrij NL informatie. We gaan het hebben wat je als ouder kan doen als kinderen op school worden uitgesloten of onder druk worden gezet. Ook zullen we tips geven voor de jongeren, wat zij zelf op school kunnen doen.

(Visited 404 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *