Blckbx

Wij hebben wat te vieren met jou! Crowdfunding, verbouwing en planning #nextstep…

25 maart 2021 startten we de crowdfunding campagne Blckbx #nextstep waarbij we kijkers opriepen om ons te steunen. 250.000 euro was ons beoogde doel en vandaag kunnen we officieel bekend maken dat we dit doel behaald hebben. Dat is niet alleen heuglijk maar ook een mijlpaal voor ons project waarbij we ongelofelijk veel steun en liefde ervaren van mensen die ons onbezoldigd en met grote passie hebben geholpen en nu nog dagelijks helpen. En daarom hebben we een video gemaakt om onze dankbaarheid te tonen maar tevens een update te geven over de voortgang. Wat doen we zoal met de geïnde gelden? Met wie doen we dat? Hoe gaat het er allemaal uitzien? En wat is onze planning?

Vacatures

Binnenkort zal er ook een vacature pagina worden ingericht op onze site zodat mensen die willen helpen, gericht kunnen solliciteren op functies en specialismen die ook daadwerkelijk vacant worden.

Hieronder staat de video waarmee het allemaal begon op 25 maart 2021. Wie had gedacht dat we nu al ons doel hebben bereikt?! Iedereen ontzettend bedankt voor de bijdrage, hoe groot of klein het bedrag ook was.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *