Viruswaarheid

Willem bij Filemon – Het hele verhaal

Viruswaarheid, 6 juni 2022

In deze uitzending ga je kijken naar onze eigen gemaakte, bijna 2 uur durende, opnames bij Filemon en de Complotten. Dit zijn de beelden die zijn geschoten van de gesprekken met Filemon en Willem bij de uitzending van Max bij café Weltschmerz en de reportage over Willem. Onderwerpen als NCTV, RIEC, WEF, corona feiten, psychologie, dansen, zijn jeugd, rechtszaken, spraakmakende tweets over Kaag en Eriksen, waterramp Limburg en zijn farmaceutische carrière worden besproken. Ook zul je wat oude beelden zien van Willem toen hij 23 jaar was bij verschillende BNN programma’s.

Filemon is de eerste journalist in 1,5 jaar tijd die het gesprek met Willem is aangegaan in tegenstelling tot de andere mainstream journalisten die alleen over Willem schrijven en zijn social media berichten uit zijn verband trekken in een haat campagne tegen Willem.

Ondanks dat programma makers niet echt op zoek zijn naar het verhaal achter de complotten, vinden wij het belangrijk om zaadjes te blijven planten zodra je de kans krijgt bij het mainstream publiek. Deze uncut uitzending laat jullie het hele verhaal zien achter de uitspraken van Willem bij Filemon en de complotten, zodat een ieder zijn eigen conclusies kan trekken.

Excuses voor het slechte geluid bij de buitenopnames. Deel deze video op je social media kanalen en we wensen jullie veel kijkplezier.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 2.178 times, 1 visits today)
One thought on “Willem bij Filemon – Het hele verhaal
  1. https://rumble.com/vcttdp-evidence-that-the-military-of-italy-stole-the-us-election.html
    Evidence that the military of Italy stole the US election. 14:42 Hrs. 14-01-’21.
    https://www.deepmind.com/
    DeepMind Technologies Limited is een Brits bedrijf gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. Het werd opgericht in september 2010, en overgenomen door Google in 2014. Wikipedia. Opgericht: 2010, Londen, Verenigd Koninkrijk. Hoofdvestiging: Londen, Verenigd Koninkrijk. Oprichters: Demis Hassabis, Mustafa Suleyman, Shane Legg. Overkoepelende organisaties: Google LLC, Alphabet.
    Volgens D66 moet Nederland overstappen op wind en zonne energie. Is dit haalbaar (Genoeg wind en zonne uren)? Om even spelbederver te zijn. Nederland heeft een gemiddeld stroomverbruik van pakweg 11’500 MW. Dames en heren, kijk even naar Fukushima Daiichi: Op volle kracht leverde dit 5’300 MW stroom. Dag en nacht, 365 dagen per jaar. Er werkten 750 man, alles in totaal.” Dus met 2 zulke centrales (En nog wat kleinere gascentrales om pieken om te vangen), kan men heel Nederland voorzien. Geen 6’000 gigantische windmolens of 500 km² aan zonnepanelen nodig. Welke ook niet eeuwig werken. Geen problemen met opslagcapaciteit. En als het eens goed stormt, zoals in 1953, hoeft men dit niet te vrezen: De technologische ontwikkeling voor (Commerciële) kerncentrales staat al 50 jaar min of meer stil. Met moderne technologie en veiligheidsvoorschriften zou het echt perfect veilig kunnen gemaakt worden. En zelfs ondanks de nucleare ramp in Japan is er tot dusver slechts 1 dode gevallen. Er er komt meer radioactiviteit vrij bij het verbranden van kolen dan door kernafval. En er sterven elk jaar vele duizenden mensen wereldwijd aan straling tgv tabak (Wat zeer licht radioactief is) en natuurlijk voorkomend radongas. Maar daar is niemand bang voor..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *