Overige

Ze hebben je kinderen nodig – Nederlands ondertiteld

Melissa Ciummei, een financiële investeerder uit Noord-Ierland, maakt zich grote zorgen
dat injectie paspoorten meer als data paspoorten zullen worden gebruikt om participatie in de samenleving te controleren.

Melissa is van mening dat dit paspoort systeem is gemaakt om een ​​financiële reset te bewerkstelligen, ter vervanging van ons falende failliete-valutasysteem.

Omdat digitale paspoorten zo cruciaal zijn voor de succesvolle implementatie van dit nieuwe financiële systeem,
zal verplichte vaccinatie van alle burgers, jong en oud, noodzakelijk zijn om het plan te laten slagen.

Stem af op dit diepte-interview voor inzicht in de economie die achter het c19-verhaal speelt.

Bron/Credits: https://rumble.com/user/Corpelijn

 

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 3.216 times, 1 visits today)
10 thoughts on “Ze hebben je kinderen nodig – Nederlands ondertiteld
 1. Ik ben het niet eens dat men het zo voor kinderen verwekken moet hebben zoals die Jezus freaks dat altijd zo dogmatisch stellen, dit is een hel planeet & zal het nog heel lang blijven, wat voor toekomst hebben kinderen hier? Eerst moet deze planeet bevrijd zijn van alle evil elementen aan de macht! Die Jezus freaks redeneren absurd over alles, geen gezond verstand daar!

 2. Ik heb tegen wil & dank 1 zoon, maar als het aan mij lag waren er geen! Mijn ex moest & zou nog een kind hebben, ze was slachtoffer van haar kind hormonen, ik dus ook! Dit is een hel planeet, doe het voor de lol, maar nooit voor het verwekken van kinderen! Tegen de natuur beweren de Jezus freaks dan, wat weten die van de natuur? Nul nada! God schiep Adam & Eva in het aards paradijs? Maak een ander blaaskens wijs! & Jezus stierf op voorhand voor onze zonden & die van Adam & Eva? De Joden wisten van geen zonde van Adam & Eva & een messias die voor onze zonden als God was geïncarneerd om voor onze zonden verzoening met zichzelf te realiseren? Wat een BS allemaal!

 3. Met XB een dat we als eerste de weffers moeten wegvagen uit ieder landsbestuur met een een
  militaire Sinn Fein.

  Als ouder en grootouder heb je de plicht moord te verijdelen en dat mag wel een aantal weffers kosten
  gezien de winst aan qualies!

 4. XB heeft net zoals zovele anderen waarschijnlijk door jeugdtrauma’s/slechte ervaringen een hekel gekregen aan God en geloof. Echter is het altijd zo dat de personen die het hardste schreeuwen dat God slechts een fabel is en dat geloof verantwoordelijk is voor alle ellende en geweld in de wereld in werkelijkheid weldegelijk in het bestaan van God geloven en Hem zelfs verantwoordelijk houden voor hun ellendige leventje. Maar God heeft dit leven slechts als test gemaakt om de beste van de slechtste mensen te onderscheiden. Wie bij voorspoed zichzelf applaudiseert en bij tegenslag God verantwoordelijk stelt, is een opperhypocriet en houdt enkel zichzelf voor de gek.

 5. De reden dat monotheïsten denken altijd het grote gelijk aan hun kant te hebben, is omdat het slechte onderzoekers zijn, vooral over hun zogenaamde boekjes waar volgens hen alléén maar absolute waarheden zouden in staan, niets is minder waar, die het onderzocht hebben weten dat wel.

 6. Uw oppergod bestaat niet, daar zijn dik bewijzen voor, die er niet in geloven hebben gelijk, je bent mis! Monotheïsme is dik bewezen BS! Het is niet de schuld van diegenen die jullie hooghartig zondig noemen! De schuld ligt bij de monotheïsten zelf, van hypocrieten gesproken!

 7. Het probleem is dat de groep Weffers -CENTRALE BANKEN en Military-Industrial Complex te veel macht hebben op dit moment….
  Zijn deze geestelijk gestoorde mensen nog op n normale manier te stoppen.

  ? is wat overblijft n zak met bitcoins zetten op de hoofden (om te beginnen) als WAARSCHUWING…. ?op de hoofden van 1 Klaus Schwab-1x Rothschild-1xRockefeller
  + BILL Gates…..en later de lijst uitbreiden….
  En de bitcoins uit te betalen ? aan sluipschutter>$ of toonder ….met camera beelden van…
  Met…? als voorwaarden stop alle lockdowns+QR…code of EU id en het nieuwe geld systeem.

  n rekening in een van deze landen?
  https://duckduckgo.com/?q=There+are+only+3+countries+left+without+a+rothschild+central+bank&t=ffsb&iar=images&iax=images&ia=images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *