Overige

11 maart – het moet!

Onze vijfduizendste post is misschien wel de meest belangrijkste!

11 maart – het moet!

Als er iets is waar men een hekel aan heeft, is het wel “het moet”! Maar het is zo langzamerhand het credo geworden van deze regering. We moeten allemaal maar aannemen en geloven dat er een  Huizen-, Energie-, Oekraïne-,  Koopkracht-, Voedselprijzen-, Stikstof-, Zorg-, Corona-, Asiel-, Gronings Gas-, Klimaatcrisis en de Toeslagenaffaire bestaan, zomaar uit het niets, omdat de regering dat zegt. De grote vraag is wie vindt dat wij dit moeten geloven. En simpele dosis gezond (boeren) verstand laat zien dat er niet veel aan de hand is. Het heeft er alle schijn van dat het ooit zo mooie Nederland gesloopt is, gesloopt door de sloopkogel van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie: die ‘broeders in het kwaad’.

Maar er gloort hoop aan de horizon, de lentezon wint aan kracht en zal straks weer volop schijnen! Het donker zal plaats maken voor het licht! De bewoners van dit mooie land zijn de leugens, list en bedrog spuug- en spuugzat! Zelfs de meest goedgelovige regeringsaanhanger begint nu ook ernstige twijfels te krijgen, we zeggen; welkom!

Het is tijd om het criminele kartel naar huis te sturen! We zijn er tot op het bot klaar mee! Democratie staat voor de wil van het volk, nou, daar is de afgelopen decennia niets van terecht gekomen. Tijd om een switch te maken dus, en wel op 15 maart! Laat je stem horen en stuur de oplichters, narcisten, psychopaten en leugenaars naar huis! Maar eerst is het tijd voor een landelijke verbinding in vrede. 11 maart zullen we ons gaan verbinden met duizenden, tienduizenden en wellicht honderdduizenden, we zullen onze vlaggen, trekkers, stemmen, liederen en oproepen door het land laten schallen, we zullen het aloude Hollandse glorieuze weer herstellen. We staan voor gezond verstand. Zorg dat je erbij bent op deze revolutionaire dag, zodat je tegen je (klein)kinderen kan zeggen dat ook jij deel uitmaakte van de bevrijding, laat het een nieuwe Bevrijdingsdag worden!

Alle partijen roepen vanzelfsprekend op om dit feestelijk te laten verlopen en wijzen elke vorm van geweld af, immers wij zijn niet de regering!

Bekijk de video’s en de oproepen:

Geert:

Wybren:

Gideon:

Farmers defence Force:

 

Een bezorgde boer:

Eva:

Samen voor Nederland:

Overige video’s:

Posters van de diverse groepen:

Samen voor Nederland:

Convoy Nederland:

Nederland in Verzet:

Burgerlijk Ongehoorzaamheid:

World Wide Rally for Freedom:

Police for Freedom:

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? En ALTIJD GRATIS! Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal Kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 80 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws wordt mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 635 times, 1 visits today)