Overige

2024 – een nieuw begin

Lieve allemaal,

2023 was een moeilijk en zwaar jaar, wat uiteindelijke leidde tot een tweede onderbeenamputatie na negen maanden van hoop en 11 operaties. Nee, makkelijk was het zeker niet. Toch waren er ook gouden randjes, de enorme hoeveelheid lieve kaartjes en berichten, de enorme hoeveelheid liefde en licht wat ik heb mogen ontvangen, het huwelijk van mijn dochter en het samenwonen in een prachtig huis samen met mijn grote liefde Marjolein. 2024 gaat het jaar worden van weer lopen op twee onderbeenprotheses, weer autorijden en de terugkeer van hetanderenieuws, vriendenplek. Kortom een nieuw begin! Dank jullie allen voor alles wat jullie zijn! Ik wens een ieder een prachtig mooi 2024 en het is mijn wens dat jullie wensen mogen uitkomen.

(Visited 1.139 times, 1 visits today)