Overige

Update Het Andere Nieuws

Beste volgers van Het Andere Nieuws,

Eerder heb ik jullie bericht dat ik twee operaties moest ondergaan en een tijdje uit beeld zou zijn. Dat was drie maanden geleden. De twee operaties werden er vijf en de ziekenhuisopname werd ook langer dan ik had gehoopt. Inmiddels is er in het herstel helaas een kink in de kabel gekomen waardoor ik aanstaande dinsdag weer onder het mes moet en ergens in de komende weken nog een keer. Ik hoop dat daarna het herstel echt door zal zetten en ik deze periode weer achter me kan laten.

Het lukt me hierdoor helaas dus nog steeds niet om Het Andere Nieuws weer echt op te pakken. Mijn twee collega’s van de Vereniging van Vrije Journalisten hebben de site enigszins bijgehouden, waarvoor mijn grote dank.

Dit bericht is dus even om jullie te laten weten dat Het Andere Nieuws niet definitief is gestopt. Ik ga het zeker weer oppakken, maar dat lukt op dit moment dus nog even niet. Ik hou jullie op de hoogte.

MarcB

(Visited 5.246 times, 1 visits today)