Overige

5 dingen die u kunt doen tegen de Week van de Lentekriebels

Tijdens de Week van de Lentekriebels (4 tot 8 maart 2024) worden kinderen seksueel geïndoctrineerd. Ze worden aangezet zelfbevrediging, transgenderisme en worden blootgesteld aan zeer expliciete naaktbeelden. Hugo Bos, campagneleider Gezin in Gevaar, geeft u 5 tips hoe u als ouder verzet kunt bieden tegen de genderpropaganda van Rutgers. De voorbeeldbrief vindt u hier:

Betreft: Seksuele vorming op [naam school]

Geachte [naam directeur/medezeggenschapsraad/naam docent],

Het is ons ter ore gekomen dat op [naam van de school] kinderen seksuele voorlichting en vorming krijgen met materialen van de website seksuelevorming.nl van de stichting Rutgers. Dit in het kader van de ‘Week van de Lentekriebels’ (4 tot en met 8 maart 2024). Wij zijn geschrokken van de voorbeelden van lesmaterialen die daar te vinden zijn.

Op welk moment en op welke manier wij als ouders seksuele voorlichting aan onze kinderen geven is aan ons als ouders. Dat doen wij op basis van de behoeften, persoonlijkheid en ontwikkeling van onze kinderen en op grond van onze eigen geloofs- en levensovertuiging.

Wij achten het derhalve onverenigbaar met onze [christelijke] levensovertuiging om onze kinderen hieraan bloot te stellen en geven daarvoor geen toestemming. Wij willen als ouders niet dat volwassenen onze jonge kinderen ongevraagd leren over zelfbevrediging of dat zij blootgesteld wordt aan onzedelijke beelden. Wij doen dan ook een dringend beroep op u om van deze methode af te zien.

Met bezorgde groeten,

Bron: https://geziningevaar.nl/

Zie ook:

De waanzin van de waanzinnige lentekriebels! Oproep: Stop direct!!

en

Lentekriebels – De Andere Tafel

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 376 times, 1 visits today)