Klagemauer

500 jaar chaos – wereldgeschiedenis in vogelvlucht – Nederlands ondertiteld

De volkeren- en wereldgeschiedenis – in vele duizenden boeken besproken en stukgesproken – lijkt een hoog gecompliceerde chaos vol ondoorgrondelijke gebeurtenissen op alle niveaus te zijn. Kla.TV oprichter Ivo Sasek geeft ons evenwel een totaal overzicht, die reikt vanaf vandaag tot terug in de 15de eeuw – en dit in amper 30 minuten. Toch brengt hij deze multi-complexe volkerenchaos voor iedereen begrijpelijk to the point.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 654 times, 1 visits today)
One thought on “500 jaar chaos – wereldgeschiedenis in vogelvlucht – Nederlands ondertiteld
  1. Ieder mens is geen ego, de achtergrond van de monotheïsten komt boven in deze video, waarom maar 500 jaar, precies het bestaan van de islam, hun bestaan is nog maar zo lang! Dat ik onderzocht heb is deze planeet een strafkolonie voor spirit dissidenten van over de hele kosmos, dit vleeslichaam is de zichzelf voortplantende dwangbuis voor de getrickte spirits & gevangenen van deze gevangenis planeet onder controle van het oude tirannieke imperium! Monotheïsten noemen het Satan of reptilians, maar ze aanbidden dezelfde tirannieke heersers! Het zijn geen reptilians, ze hebben het paranormaal vermogen om zich in ons brein voor te doen als reptilians, daarmee maken ze mensen angstig!

    Wij zijn geen zondaars die vergeving moeten krijgen van een jaloerse tirannieke almachtige spirit die alles onder zijn controle zou hebben! De spirits zijn de creators van illusie kosmossen, wij zijn ooit medecreators geweest, nu zitten we getrickt op deze hel planeet! Mensen die mediteren, weten wat ik bedoel. Boeddha & Lau Tze zijn voorbeelden van mensen die zichzelf van deze hel planeet bevrijd hadden, dat zullen er wel al veel meer geweest zijn. Niet dat we nu dat soort religie zouden moeten gaan beoefen, ik zei, ze hadden zichzelf bevrijd! Wat moeten wij doen? Oefenen tijdens dit leven om zelf deze dwangbuis te verlaten, via lucide dromen kunnen we dat stap voor stap leren.

    Er zullen er wel zijn die weten wat een Lucide droom is? Dat is een droom dat het je niet meer overkomt, je wordt in de droom wakker dat je het zelf onder controle kan krijgen. De vleeslichamen kunnen niet zelf bewust zijn, het is de getrickte spirit die zich alles bewust is! Het brein kan niet zelf bewust zijn zoals een computer ook nooit zelf kan bewust worden! Er zijn mensen die zonder brein geboren werden, toch kan die mens een normaal leven leiden, de dokters stonden voor een raadsel!

    Die dokters hun kennis is totaal fake, zonder spirit kan er geen leven in de vleeslichamen blijven! Hun kennis is gebaseerd op fake gezondheidswetenschap! Deze planeet heeft totaal geen echte wetenschap, zonder spirits geen echte wetenschap ook! Een spirit is tijdloos & bestaat niet echt binnen de Matrix kosmos, die staan er los van, ze zitten in een droom als ze er zich in vast wanen. Er zit geen spirit in politiek, godsdiensten, banken, superrijken, beurzen, wetenschappers, alles op deze planeet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *