Robert Jensen

Jensen – Hugo de acteur

7 thoughts on “Jensen – Hugo de acteur
 1. Alléén die Hugo? Facebook kan mij niet bannen, want ik heb ze zelf gebannen! Video draait niet goed nu, stopt gedurig, vraagt te veel GB van mijn toestel. Heel dat politiek gedoe negeer ik, ik volg geen narratief! (Larken Rose YT) Men moet ook geen amen zeggen op alles van het ”anarchisme”, volgens mij bestaat hier geen echt anarchisme op deze planeet! Het anarchisme van deze planeet is blijkbaar terug communisme geworden, weer helemaal geïnfiltreerd vandaag!

 2. Het luiwammes-woord narratief betekent simpelweg verhaal in het NL.
  Sommigen worden blijkbaar al moe van het vertalen van een woord….
  En alle weffers lijden duidelijk aan een burn-out als gevolg van het door hun, lang geleden, toen ze nog weffertjes waren, soms nog vertellen van de waarheid bij vragen als: hoeveel jaar ben jij, mark/klaus/emmanuel/angela/mario/sebastian/justin/maxima/ karl 1/ karl 2/olav/femke/mathilde/sybrand/rania/hubert/dirkjan/robbert/jaap/tim/ab/
  roel/attje/ferdinand 1/ferdinand 2/feike/sharon/achmed/klaas 1/klaas 2/erik/martin/
  elizabeth/hunter/anthony/charles/bill/jeff/andrew/joris/william/bea/harry/volodymyr/
  wolfgang 1/wolfgang 2/sofia/jorge/kim/barbara/felipe/philip/jacinda/scott/bill 2/eric/
  rochelle/nancy/adam/mitch/mitt/andrew 2/chris/gavin/brian/hugo/marijn/mark 2/
  ursula/heiko/frans/christine/stella/jens/vincent/hillary/bill 3 en zo voort, en zo voort,
  en zo voort……….

 3. Kan je naar Noorwegen zonder prik??? Als je ervoor hebt laten prikken, dan neem je een dom risico! Wij weten al twee jaar dat het killer priks zijn, & hun willen nix anders dan de killer priks opdringen aan gezonde mensen! Niet erg dat je er volgende week niet bent. Ik ben ook echt geluid man, geluid is gewoon geluid, audio! Commersie is business, grote business & klein business, maar de kleine moet kapot & de grote blijven & heersen als dictators! Je moet niet kwaad worden, je moet bezetters goed georganiseerd opruimen, daar niet laten zitten! Die kan je niet opruimen met extra media te zitten uithangen, daar zijn daden voor nodig! Daden van georganiseerd opruimen wat hier niet thuis hoort!

  Die spelen niet alleen theater, die zitten met ECHT geweld aan de macht, dat is geen fake dat ze je echt willen zitten vermoorden! Dat politie, leger & rechtbanken staat echt in de bezetters hun dienst! Ik laat me ook niet afleiden van het echte geweld hun gebruiken! Jij wel! De overgrote massa gaat altijd in hun pas blijven lopen & zich blijven laten gebruiken tegen ons, dat is op deze planeet altijd zo geweest!

 4. Google maar eens of je zonder prik naar Noorwegen kan? Dank u! Ik heb niets in Noorwegen te zoeken, heb daar de middelen zelfs niet voor, Jensen bakt zoete broodjes met zijn shows, dat is duidelijk voor mij, is geen arme sukkel, hij is een halve blauwe. Raar dat hij nu niet naar een Amerikaanse staat is?

 5. Het andere nieuws dat toch alléén maar het narratief blijft volgen van de officiële shit, doen of men niet beter. Weet dan dat? Wat is er zo anders aan?

 6. Volgens de info over reizen naar Noorwegen, zal Robert Jensen in het vliegtuig toch een mondkapje hebben moeten dragen! Zie hun propaganda YT video, Norway drops all COVID-19 restrictions, maar op de video zelf zeggen ze dat in het vliegtuig toch het mondkapje gedragen moet worden, dus het narratief blijft domineren, all restrictions was dik gelogen weer! Die video was trouwens speciaal gemaakt om toeristen toch maar de vliegtuigen in te krijgen, de sluwe streken houden nooit op!

 7. Je zit in de ban,dat is zijdelings een felicitatie waard.
  Dat betekent voor mij dat deze site een top site is en naar waarheid handelt.
  De meeste mensen zien het als een classificatie en dat vindt ik ook humor.

  Gr Bird.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *