Alternatief tv

Ab Gietelink: Open brief aan Rechtbank Den Haag over burgerrechtenactivist Willem Engel

Met verbijstering en grote zorg zijn wij getuige geweest van de arrestatie van Willem Engel. Engel werd op verkiezingsdag, 16 Maart gearresteerd en voor 14 dagen in een isoleercel opgesloten. Velen ervaren dat als de volgende klap in het gezicht van de ‘Vrijheid van meningsuiting’.

Vrijspraak geeft niet alleen een verdiende rechtsbescherming aan Willem Engel, maar ook aan de tienduizenden die zich hebben ingezet voor de burgerrechten in Coronatijd en de miljoenen die het daar stilzwijgend mee eens waren. Vrijspraak is eigenlijk ook het intrinsieke belang van de meeste van zijn tegenstanders in het Coronadebat, die vinden dat de Vrijheid van Meningsuiting in Nederland niet mag worden bedreigd door gevangenisstraf. De Vrijheid van Meningsuiting ligt hier op de pijnbank. Wij hopen dat U de moed heeft het daarvan te bevrijden.

Bron: https://www.alternatief.tv/

(Visited 696 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ab Gietelink: Open brief aan Rechtbank Den Haag over burgerrechtenactivist Willem Engel
  1. Gandhi had India niet gered, door deze pedo van de hogere kaste & zijn vriendschap met moslims was er juist een moslimstaat ontstaan in India! Zogenaamde geweldloosheid is geen echte geweldloosheid! Willem heeft in de moslimwereld ook aanhang hier! Maar dat Mohammedisten gedoe is zo totalitair als wat, oppervlakkige kennis, is helemaal geen kennis! Hij had in de gevangenis de bijbel zitten lezen? Ik zou die met geen vinger aanraken, vroeger wel, maar nu, ik zou wel zot zijn! Ik ken die bijbel ook uit mijn duimpje, maar weet nu dat het niet van een goedaardige almachtige kan gekomen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *