4 thoughts on “Artsen Collectief: Open de sportscholen vandaag nog!
  1. Niet langer vragen, doen! Waar wacht je op, de overheid..? Neem toch eens heft in eigen handen! En liefst nog Collectief!! En ook geen mensen buitensluiten AUB. Genoeg is genoeg. Nederland is van ons, de burgers. Niet van hen. Als we gaan zitten afwachten gebeurt er niets… !!!

  2. Mensen willen maar niet begrijpen dat dit juist de bedoeling is. Het regime zul je niet overtuigen met logica en gezondverstand. De lockdown is een training sessie een mes dat snijdt van twee kanten. Afbraak MKB. Dat is van belang i.v.m. controleerbaarheid nieuwe crypto currency. Een MKB heeft teveel vrijheid dat kan niet meer in het nieuwe normaal. Verder moeten de mensen getrained worden zoveel mogelijk in huis hun vertier te zoeken. Samen komen in groepen wil de globalistische elite niet hebben. Mensen die samenkomen gaan zich organiseren. In de nieuwe wereld orde dictatuur is dat het laatste wat de technocraten kunnen gebruiken. Top down controleerbaarheid, aansturen, sanctioneren en als het moet uitschakelen door uitsluiting dat zijn de issues van de globalistische dictators. Zij hebben dit decennia voorbereidt en zullen niet opgeven hun agenda uit te rollen. Kunnen ze ook niet want de misdaden tegen de menselijkheid door hun begaan zijn te groot geworden. Misdaden zoals een georchestreerde pandemie, aanzetten onder dwang en misleiding het ondergaan van medisch niet noodzakelijke gen-therapieën zonder informed consent, onthouden van adequate medicatie en inadequate medicatie en protpcollen pushen, vrijheidsberoving tot achter de voordeur, ziekmakende mondkappen als vorm van zinloos gehoorzaamheid afdwingen en bewust scheppen van tweedeling in de samenleving om er zelf beter van te worden.

  3. Stop met klagen. De Mens is ZelfVerantwoordelijk voor zijn Vrijheid. De Regering zijn onze dienaren, worden door ons betaald!! NIET Andersom!
    Dus STOP met bang zijn, mondkapjes af! En NEEM je Vrijheid terug! Wie denken ze wel niet dat ze zijn?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *