Overige

Auf1: Wat ex-werknemers over de media melden – Nederlands ondertiteld

De succesvolle documentaireserie GETUIGEN VAN DE WAARHEID gaat zijn tweede ronde in. In “Inside Mainstream: What ex-employees report on the media” gaat journaliste Elsa Mittmannsgruber op het spoor van de media die ze heeft gekocht. Waarom berichten alle toonaangevende media zo eenzijdig? Hoe ontstaan de vele hiaten en leugens? Waarom spelen de journalisten mee? Vragen die Elsa Mittmannsgruber uit de eerste hand beantwoordt. Namelijk door de mediaprofessionals zelf.

13 getuigen van de waarheid uit kranten, radio, film en televisie onthullen exclusief de gebeurtenissen achter de schermen van de grote mediahuizen. Bekende gezichten als Eva Herman, Gerhard Wisnewski of Kornelia Kirchweger maar ook mensen uit de media-industrie die tot voor kort zwegen zoals Martin Hasler, Piera Reich of Senta Auth. Ze hebben allemaal genoeg van de terreur van de opinie! Met hun beschrijvingen maken ze daar een einde aan.

Na deze film gelooft niemand meer de toonaangevende propagandamedia.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 760 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *