Overige

Belangrijker dan ooit! Tot zondag in Den Haag

4 thoughts on “Belangrijker dan ooit! Tot zondag in Den Haag
  1. Hij weet dus dat iedereen hem haat, de fascist, na de tweede wereldoorlog moesten die opgehangen worden, maar ze hadden er meer van gered dan opgehangen, Amerika & Rusland! & Was Stalin dan een goeie knul, had die niet meer moorden gepleegd dan Hitler? Die hebben ze toch niet opgehangen? Hitler ook al niet, die was met hun geheime toestemming naar zijn vriendjes in Argentinië, het Nederlandse koningshuis is er nog steeds goed bevriend mee!

  2. Van de Google Chrome malware dat hier actief is, mocht ik éérst het bericht niet posten, want ik zou het volgens hun al gezegd hebben! Onzin, ik deed 1 woordje weg, griezel, daarna kon ik wel verzenden, ik mocht dus niet schrijven dat Klaus Schwab een griezel is!

  3. Beste Mensen,

    Uiteraard is demonstreren een goed plan. Maar daarnaast denk eens na over je mobiel abonnement, zeg dit op, geef aan geen controle apparaat te wensen en ga over op een vaste telefoonlijn. Ook de mobiele telefoonaanbieders zullen dan hier iets van gaan vinden. Daarnaast werk alleen met contanten, niet meer pinnen.

    De mobiel gaat werken als een soort enkelband, nu weg met het ding voor het te laat is.

    Alle beetjes helpen en druk vanuit meerdere hoeken is belangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *