Blckbx

blckbx today: Boeren woedend op Remkes | Dubbelrol McKinsey | Gaswinning blokkade Noordzee

Woensdag 5 oktober 2022

– Gedwongen uitkoop van zeker 600 boerenbedrijven is een optie aldus stikstofbemiddelaar Johan Remkes, die vanmiddag een persconferentie hield. Journalist en jurist Sietske Bergsma volgde de livestream die veel kwaad bloed zette bij de boeren, die al zinspelen op nieuwe landelijke acties.

– François Legault de premier van Quebec, het Franstalige deel van Canada, ligt onder vuur. Hij betaalde miljoenen dollars aan McKinsey voor adviezen tijdens de corona pandemie. David Boerstra onderzocht de dubbelrol van het wereldwijd opererende consultancybureau McKinsey, die ook Frankrijk en Australië heeft geadviseerd rondom hun vaccinatiestrategie, maar tevens Pfizer als klant heeft.

– De Waddenvereniging en het WNF stapte afgelopen week naar de rechter om gaswinning te blokkeren in de Noordzee. Die gaswinning zou het ‘kwetsbare’ waddengebied bedreigen, aldus woordvoerder Frank Petersen. Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker is verbaasd aangezien de Waddenvereniging voorstander is van forse stroomkabels in de bodem van de Waddenzee ten behoeve van nieuwe windparken.

Desk: wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker, jurist/journalist Sietske Bergsma en redacteur David Boerstra

Presentatie: Anne Willemsen

Vriendenplek, heb jij je gratis Goldmembership al opgehaald?

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 554 times, 1 visits today)
3 thoughts on “blckbx today: Boeren woedend op Remkes | Dubbelrol McKinsey | Gaswinning blokkade Noordzee
  1. Stop het uitrollen van het lockstepplan van de Rockefellers. Er worden crises gecreëerd om onze voedselproductie om zeep te helpen. We moeten nu onze rechten opeisen en het hele kabinet inclusief charlatans zoals Remkes met pek en veren het land uitjagen. Dan kunnen ze gelijk alle gelukszoekers meenemen.

  2. Ook verzonnen (in de herhaling) de virusregels als pcr-tests, maskers, lockdowns, ‘social’ distancing’ etc.: allemaal gezogen uit de duim van fauci en birx, zoals birx opbiechtte in haar boek, waarin ze ook vol trots laat weten dat ze President Trump heeft voorgelogen.

    Het is nogal vreemd dat aan dit gegeven geen aandacht wordt gegeven: het is toch fantastisch dat de waarheid omtrent die nergens op slaande regels wordt onthuld uit, in dit opzicht, onverdachte bron……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *